I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Emotivni apel devojke Miloša Guteše „zapalio“ internet

Miloš Guteša se od 2013. bori sa opakom bolešću, tumorom mozga. Trenutno se nalazi na klinici u Nemačkoj gde, iako je došlo do izvesnog poboljšanja zdravstvenog stanja, i dalje vodi tešku borbu.

Nakon što je vest o njegovoj bolesti i potrebnim terapijama koje su izuzetno skupe dospela u javnost veliki broj firmi i pojedinaca je izuzetno brzo reagovao  pa je tako prikupljeno oko 60 hiljada evra. Na dosadašnje lečenje potrošeno je 50 000 evra, a za nastavak lečenja će biti potrebno prikupiti još toliko. Početak zračnih terapija  je zakazan za 10. januar.

Za pomoć Milošu pošalji  SMS sadržaja 719  na 3030

Miloš Guteša

PerSu marketi

Miloševa devojka putem društvenih mreža uputila emotivan apel

Miloševa devojka Tamara oglasila se povodom ove teške situacije apelom na društvenim mrežama u kome kaže:

– Dosta mi je ćutanja. Hoću da kažem. Miloš Guteša ima ZLOĆUDNI TUMOR NA MOZGU.                                                                                                                                                                                                                  – znači da u lobanji nešto raste i stvara pritisak svakoga dana sve više.

– znači da oni koji te vole, gledaju kako se gasiš postepeno svakim danom!

– znači da sam noći provodila budna grleći ga dok cvili od sevanja i uspava ga iznemoglost a onda ujutru išla na posao svaki dan.

– znači da mu držim ruke celu noć moleći se da ujutru ne budu hladne.

– znači da nemaš bistrinu, koncentraciju, da te boli glava svaki dan – prvo malo, onda seva kao da te sekirom zaseku po mozgu na svakih 20 minuta i da od toga imaš mučnine i da može u bilo kom trenutku da ti se desi epi napad

– znači da  cmizdrim za svaku osobu i osobicu na svetu za koju pročitam da ima ovu dijagnozu i sve bih ih grlila zajedno odjednom JER JE TO JEDINO ŠTO IMAM DA DAM.

Celu Tamarinu objavu pročitajte ovde.

Milošu nedostaje još 45.000€ za nastavak terapije. Uključi se.

DONIRAJ PREKO ZVANIČNOG SAJTA

www.milosgutesa.com

HUMANITARNA ŽURKA ZA MILOŠA GUTEŠA – 21. DECEMBRA U ZRENJANINU

Zrenjaninski bend „Šišarke“ okupiće se u originalnoj postavi posle 10 godina osnivanja s ciljem da prikupi novac za lečenje Miloša Guteše. Pored Šišarki nastupaju i didžejevi Zira i Bennie. Humanitarna žurka biće održana 21. decembra sa početkom u 22 sata u Basic bar-u u Zrenjaninu. Kutija za donacije biće izložena u lokalu. Ulaz je slobodan.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh