I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Elemir tri dana bez električne energije

Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je u sledećim danima isključenja električne energije po sledećem rasporedu.

19. januara u Elemiru će dolazti do prekida u snabdevanju električnom energijom u periodu od 9:00 do 14:30h  u delovima sledećih ulica: Boška Mijatova, od Zmaj Jovine do kraja prema Tarašu i Proleterska, na pola ulice između Zmaj Jovine i Đure Jakšića do kraja prema Tarašu, kao i cela ulica Đure Jakšića.

22. januara u Elemiru u periodu od 9:00 do 14:30h bez struje će biti  delovi sledećih ulica: Dositeja Obradovića i Aradački red, od Zdravka Čelara do Krajiške;  I. L. Ribara, od Aradačkog reda do Vuka Karadžića; Partizanska, od Vuka Karadžića do Maršala Tita; Maršala Tita, od I. L. Ribara do Železničke i Vuka Karadžića, od I. L. Ribara do kraja prema Partizanskoj, kao i cele ulice Krajiška i Železnička.

Fordomanija

Istog dana u Zrenjaninu će od 11:00 do 12:00 bez sruje biti deo naselja  “D2“ 4. juli br.: 13 – 24 prema datoj shemi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

23. januara u elemiru će u periodu od 9:00 do 14:30h bez struje biti deo naselja i to delovi sledećih ulica: Dositeja Obradovića i Aradački red, od Zdravka Čelara do Krajiške;  I. L. Ribara, od Aradačkog reda do Vuka Karadžića; Partizanska, od Vuka Karadžića do Maršala Tita; Maršala Tita, od I. L. Ribara do Železničke i Vuka Karadžića, od I. L. Ribara do kraja prema Partizanskoj, kao i cele ul.: Krajiška i Železnička.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh