I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ekonomsko osnaživanje i pomoć izbeglim licima na teritoriji grada Zrenjanina

Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, Vjerka Hrubik, uputila je obaveštenje izbeglim licima, koja imaju ili su ukinula izbeglički status, sa boravištem odnosno prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina, da je raspisan javni poziv za dodelu pomoći za ekonomsko osnaživanje kroz dohodovne aktivnosti. 

Javni poziv je otvoren od 10. do 31. avgusta.

Obrazac prijave i sve dodatne informacije mogu se dobiti kod poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina, Trg slobode 10 (bela zgrada), ili na broj telefona 023/315 – 0 – 186.

PerSu marketi

Pored toga, Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i interno raseljenim licima iz Novog Sada raspisao je javni poziv za pružanje pomoći u stambenom zbrinjavanju izbeglih, prognanih i raseljenih lica putem dodele sredstava za otkup seoskih kuća sa okućnicom

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Javni poziv je otvoren od 14. avgusta do 14. septembra.

Javni poziv i obrasci za prijavu objavljeni su na sajtu fonda : www.fondajnfort.rs, a mogu lično da se preuzmu i kod poverenika za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi grada Zrenjanina.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona fonda : 021/475 42 95 ili  na broj telefona u Gradskoj upravi grada Zrenjanina 023/ 315 01 86.

Izvor: zrenjanin.rs

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh