I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ekološka akcija „Eko drug“ u Melencima okupila 60 učenika iz 9 škola

Osnovna škola „Dr Boško Vrebalov“ u Melencima bila je domaćin ekološke, međuškolske i multikulturne aktivnosti „Eko drug“.

Ova aktivnost je deo  učešća u pokrajinskom programu „ Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ za školsku 2018-19. godinu i organizovana je po treći put uz učešće 60 učenika i 20 nastavnika iz 9 škola.

Tokom celodnevnih aktivnosti u školi i u parku banje Rusanda Đurđica Simin, biolog iz Pokreta „Gorana“ Novi Sad  je demonstrirala program ekološki ceger, a škole su pojedinačno predstavile svoje ekološke aktivnosti.

I Taxi Zrenjanin

Jedan od rezultat „slikanja čepovima“ su bile raznobojne slike maštovitih mladih umetnika, a radionice u prirodi, u parku banje Rusande su oduševile i učenike i nastavnike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Kada svemu ovome dodamo vršnjačko učenje, druženje i sklapanje novih prijateljstava, onda stvarno možemo biti zadovoljni ili kao što su deca navela u svojim utiscima: „ Ovo je bila najbolja avantura“, „Jedva čekam sledeće druženje“, „ Bilo je supeeer“  – navodi nastavnik Nikola Adamov.

Svojim donacijama akciju su  pomogli: kompanija Gomex, market Persu, Aktiv žena „Đurđevak“ Melenci, brza hrana BOB Melenci i banja Rusanda . Nosioci aktivnosti ove manifestacije su bili članovi Tima za zaštitu i očuvanje životne okoline škole domaćina.

U programu je učestvalo 9 škola – 7 škola opštine Zrenjanin i 2 škole opštine Novi Bečej: OŠ “Dr Aleksandar Sabovljev” Ečka, OŠ ”Đura Jakšić” Zrenjanin, OŠ ,,Stančić Milan Uča“Kumane, OŠ ”Servo Mihalj” Zrenjanin,
OŠ ,,Dr Đorđe Joanović“ Novo Miloševo, OŠ”Bratstvo” Aradac, OŠ „Svetozar Marković Toza“ Taraš, predstavnici OSŠ “ 9.maj” Zrenjanin i škola domaćin OŠ “ Dr Boško Vrebalov” Melenci.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh