I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Međunarodni dan mladih obeležen na kupalištu Peskara (FOTO)

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, članovi Kancelarije za mlade u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zrenjanina, priredili su nekoliko edukativnih programa na zrenjaninskom kupalištu Peskara.

Akciji su se pridružili i najmlađi sportisti Kajakaškog kluba „Begej“, Ronilački odred Žandarmerije, volonteri Crvenog krsta Zrenjanin i Haos animatori, koji su svojim nastupom pobrali simpatije prisutnih.

I Taxi Zrenjanin

Čestitajući mladima praznik, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura u svom obraćanju je istakao da cilj usvajanja Lokalnog akcionog plana za mlade jeste poboljšanje njihovog položaja te da je današnja manifestacija jedan korak više ka ostvarivanju zacrtanog plana.

-Nadamo se da ćemo i u narednom periodu među mladim Zrenjanincima imati nosioce raznih dešavanja i da će upravo oni pomoći razvoju našeg grada i okolnih naselja – rekao je Salapura.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kancelarija za mlade grada Zrenjanina ove godine proslavlja deset godina postojanja. Prema rečima Ivana Mikalačkog, članovi ove organizacije su aktivni cele godine i trenutno se pripremaju za predstojeću manifestaciju „Dani piva“, u okviru koje će pružiti podršku lokalnoj samoupravi.

Tokom edukativnog programa, mladi koji su danas posetili Peskaru, imali su priliku da saznaju kako treba da se ponašaju na kupalištima, dok su članovi Ronilačkog odreda Žandarmerije uz pomoć volontera Crvenog krsta izveli vežbu spašavanja davljenika i pružanja prve pomoći.

Podršku obeležavanju Međunarodnog dana mladih pružili su grad Zrenjanin i kompanija GOMEX.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh