I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Počinje dvodnevni seminar Udruženja internet portala

U Titelu sutra počinje dvodnevni stručni seminar u organizaciji Udruženja internet portala iz Novog Sada. Prvi stručni seminar okupiće četiri predavača koji će vlasnike portala i one koji žele da posluju na internetu, obučiti veštinama i sa njima podeliti do sada stečeno iskustvo.

U subotu će prvo predavanje održati jedan od najpoznatijih lobista na ovim prostorima, Miloš Čirič iz Slovenije. Čirič će održati jednoipočasovno predavanje „Šta praktikujete? dobrodošli u digitalnu budućnost!“.

Nakon njega internet strateškinja i predsednica „Bee Premium Group“, Dragana Đermanović govoriće o tome „Kako koristiti društvene mreže za svoju priču“.

PerSu marketi

Treći predavač prvog dana biće internet konsultant Dragan Varagić, koji će kroz svoje predavanje na temu „Kako zaraditi od onlajn medija“ dati konkretne savete svima onima koji žele da se upuste u poslovanje putem interneta, kao i onima koji već posluju ali ne ostvaruju zacrtane rezultate.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Drugog dana predavanje će održati urednik portala „I love Zrenjanin“ i PR savetnik Bojana Latinović koja će se nadovezati na poslednje predavanje prethodnog dana temom „Radite na internetu i živite od toga“. Niz konkretnih saveta kroz primere nastale tokom stvaranja portala I love Zrenjanin poslužiće prisutnima da iz tuđeg modela i iskustva načine prve korake na internetu bez greške.

Udruženje Internet portala formirano je od strane lokalnih, regionalnih i specijalizovanih portala koji proizvode medijske sadržaje i bave se informisanjem u svojim sredinama. Jedan od glavnih razloga udruživanja jesu rad na zajedničkom, jedinstvenom portalu u budućnosti koji bi predstavljao skup odabranih vesti iz Srbije i regiona sa linkovima prema portalima koji su priloge proizveli. Na ovaj način, čitaocima će biti ponuđene drugačije i zanimljivije vesti od onih na koje koje su svakodnevno navikli.

– Cilj je i da udruživanjem podignemo vidljivost lokalnih portala na nacionalni nivo. Pokušaćemo da zajednički nastupimo prema oglašivačima i omogućimo da reklame i slični sadržaji budu vidljivi u skoro svim delovima Srbije. Segment koji predstavlja saradnju, razmenu i korišćenje tekstova i fotografija unutar članica Udruženja po dogovorenim principima može adekvatno odgovoriti problemima autorskih prava i, naravno, doprineti uštedama vremena u redakcijama, kaže predsednik Upravnog odbora Udruženja internet portala (UIP), Miodrag Mandić.

Stručni skup u Titelu, kvalitet i kompetentnost predavača, kao i sama tema pokazuju koliko je ovo Udruženje rešeno da radi po drugačijem principu i da je akcenat stavljen na stručna usavršavanja, međusobnu saradnju i razmenu iskustava.

Članstvo u Udruženju je dobrovoljno, a zainteresovani portali mogu se prijaviti na adresu miodrag.enigma@gmail.com

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh