I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dve osobe zadobile su lake telesne povrede u saobraćaju – materijalna šteta 130 hiljada dinara

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode sa povređenim licima.

U ovim saobraćajnim nezgodama četiri lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 130.000 dinara .

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: nedržanja potrebnog odstojanja – jedna i neprilagođene brzine kretanja vozilom – jedna.

Fordomanija

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 13 učesnika u saobraćaju i izdata su 74 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 7 vozača, od toga, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 6 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 2 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja su isključena 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh