I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dvadeset fotografija treće večeri „Dana piva“ (FOTO/VIDEO)

Koncert Zrenjaninske filharmonije

Treće veče manifestacije „Dani piva“ bilo je vrlo živopisno. Na programu su bili različiti sadržaji, i muzički koncerti. Veče je svakako obeležio spektakularan kocert Zrenjaninske filharmonije. Ni dodate stolice nisu bile dovoljne, i mnogo građana je stajalo, i uživalo u njihovoj interpretaciji.

PerSu marketi

Koncert Zrenjaninske filharmonije na 34. Danima Piva ?

Gepostet von I ♥ ZRENJANIN am Donnerstag, 29. August 2019

Luna park

U neposrednoj blizini, poseban svet u luna parku na parkingu, omiljenoj dečjoj destinaciji tokom „Dana piva“.

Koncert hora Prepodobni Rafailo Banatski

Na drugom kraju centra, u porti Uspenskog hrama, svoju slavu je obeležavao hor Prepodobni Rafailo Ranatski. Tradicionalno su pevali horovi, koji nose ime Rafaila Banatskog, a najmlađim članovima su se pridružili tamburaši. Nakon koncerta je obaljen svečani čin rezanja kolača, i proslava. Dirigentkinja Senka Milisavljević je otkrila da je u pitanju nov repertoar, kao i da sa dečjim horom diriguje mlada dirigentkinja Jana Drašković.


Žitni trg

Šetnja se nastavlja preko mosta ka Žitnom trgu. Puno ljudi šarenilo tezgi, neko se odlučuje za degustaciju specijaliteta sa roštilja, a drugi za provod sa trubačima pod šatorom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Koncert Zane

Svoj koncert na Žitnom trgu priredila je i grupa „Zana“. Izvedbom njihovih hitova probudili su nostalgiju, kod generacija koje su ih slušale u vremenu njihove najveće popularnosti. Isto tako su uspeli da naprave dobru atmosferu, i da publika igra i peva zajedno sa njima.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh