I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dvadeset fotografija treće večeri „Dana piva“ (FOTO/VIDEO)

Koncert Zrenjaninske filharmonije

Treće veče manifestacije „Dani piva“ bilo je vrlo živopisno. Na programu su bili različiti sadržaji, i muzički koncerti. Veče je svakako obeležio spektakularan kocert Zrenjaninske filharmonije. Ni dodate stolice nisu bile dovoljne, i mnogo građana je stajalo, i uživalo u njihovoj interpretaciji.

PerSu marketi

Koncert Zrenjaninske filharmonije na 34. Danima Piva ?

Gepostet von I ♥ ZRENJANIN am Donnerstag, 29. August 2019

Luna park

U neposrednoj blizini, poseban svet u luna parku na parkingu, omiljenoj dečjoj destinaciji tokom „Dana piva“.

Koncert hora Prepodobni Rafailo Banatski

Na drugom kraju centra, u porti Uspenskog hrama, svoju slavu je obeležavao hor Prepodobni Rafailo Ranatski. Tradicionalno su pevali horovi, koji nose ime Rafaila Banatskog, a najmlađim članovima su se pridružili tamburaši. Nakon koncerta je obaljen svečani čin rezanja kolača, i proslava. Dirigentkinja Senka Milisavljević je otkrila da je u pitanju nov repertoar, kao i da sa dečjim horom diriguje mlada dirigentkinja Jana Drašković.


Žitni trg

Šetnja se nastavlja preko mosta ka Žitnom trgu. Puno ljudi šarenilo tezgi, neko se odlučuje za degustaciju specijaliteta sa roštilja, a drugi za provod sa trubačima pod šatorom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Koncert Zane

Svoj koncert na Žitnom trgu priredila je i grupa „Zana“. Izvedbom njihovih hitova probudili su nostalgiju, kod generacija koje su ih slušale u vremenu njihove najveće popularnosti. Isto tako su uspeli da naprave dobru atmosferu, i da publika igra i peva zajedno sa njima.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh