I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dva bračna para dobila sredstva za kupovinu kuća u Melencima

Na konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom stigle su 234 prijave, a komisija je donela odluku da sredstva dobije 30 porodica, koje će uskoro promeniti mesto prebivališta.

Juče su u Pokrajinskoj vladi dodeljeni ugovori bračnim parovima koji su na konkursu Zavoda za ravnopravnost polova dobili bespovratna sredstva za kupovinu kuće sa okućnicom. Odobrena sredstva za ovaj konkurs iznose 29.935.000 dinara, a kada je reč o porodicama sa teritorije grada Zrenjanina, sredstva od po milion dinara dobila su dva bračna para – Nikola i Slađana Ćirić, i Zoran i Ksenija Eremić, za kupovinu kuće u Melencima.

Prema odluci, sredstva će im biti dodeljena do 19. juna.

I Taxi Zrenjanin

Ovo je četvrta godina zaredom kako Zavod za ravnopravnost polova sprovodi program podrške bračnim parovima sa ciljem podsticaja razvoja ruralnih sredina i poboljšanja demografske strukture Vojvodine, a osnovni cilj konkursa je bio ekonomsko osnaživanje žena i povećanje broja žena vlasnica nepokretnosti putem ravnopravne uknjižbe kuće na muškarca i ženu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh