I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dva bračna para dobila sredstva za kupovinu kuća u Melencima

Na konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom stigle su 234 prijave, a komisija je donela odluku da sredstva dobije 30 porodica, koje će uskoro promeniti mesto prebivališta.

Juče su u Pokrajinskoj vladi dodeljeni ugovori bračnim parovima koji su na konkursu Zavoda za ravnopravnost polova dobili bespovratna sredstva za kupovinu kuće sa okućnicom. Odobrena sredstva za ovaj konkurs iznose 29.935.000 dinara, a kada je reč o porodicama sa teritorije grada Zrenjanina, sredstva od po milion dinara dobila su dva bračna para – Nikola i Slađana Ćirić, i Zoran i Ksenija Eremić, za kupovinu kuće u Melencima.

Prema odluci, sredstva će im biti dodeljena do 19. juna.

PerSu marketi

Ovo je četvrta godina zaredom kako Zavod za ravnopravnost polova sprovodi program podrške bračnim parovima sa ciljem podsticaja razvoja ruralnih sredina i poboljšanja demografske strukture Vojvodine, a osnovni cilj konkursa je bio ekonomsko osnaživanje žena i povećanje broja žena vlasnica nepokretnosti putem ravnopravne uknjižbe kuće na muškarca i ženu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh