I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Dušan Bajatović obećao Srdiću 11.000 evra

Danas je u bioskopu sinema održan prvi zvanični skup gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu na kojem je prisustvovao Dušan Bajatović podpredsednik ove partije.

On je istakao veliku zahvalnost za svim članovima SPS-a na odličnom rezultatu koji je po njegovim rečima navodeći u šali „samo četiri puta veći“ od predhodnog.

Bajatović je naglasio svim članovima da imaju još jedan zadatak, a to je da na pokrajinskim izborima ulože maksimum i obezbede pobedu na pokrajinskim izborima dr Draganu Tošiću 20. maja u drugom izbornom krugu.Tošićeva pobeda je po njegovim rečima od velike važnosti za poteze koji se povuku na pokrajinskom nivou a koji idu u prilog gradu Zrenjaninu.

Fordomanija

On je takodje i ocenio da država mora intervenisati na svim primerima loše privatizacije i da će to svakako biti jedan od ključnih planova i za grad Zrenjanin navodeći primer kompanije Agroživ koja je državnom intervencijom sprečila da uvozimo piletinu.Pred sam kraj svog izlaganja najavio je da na sledećim izborima u Zrenjaninu očekuje pobedu Socijalista.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nakon skupa, upriličen je i neformalni razgovor sa članovima ove partije uz kafu u kafeu N&N, gde je izmedju ostalog Bajatović pred prisutnima obećao 11.000 eura za lečenje Milana Srdića.Ovaj novac omogućiće mu odlazak u Rusiju gde će podvrguti prvoj operaciji ugradnje matičnih ćelija u oštećenu kičmenu moždinu koja je od ključnog značaja za Milanov prvi korak posle saobraćajne nezgode.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh