I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Dunja Marinković iz Zrenjanina uskoro će se boriti za titulu „Miss Srbije 2017“

Među 20 najlepših devojaka, finalistkinja, koje će se 9. oktobra takmičiti za titulu Miss Srbija 2017, je i Dunja Marinković iz Zrenjanina. Iako i sama kaže da je konkurencija ove godine velika, u medijima se često pojavljuje baš njena slika.

Ima 21 godinu, završila je srednju ekonomsku školu, trenutno je na studijama ekonomije i uporedo radi u jednoj osiguravajućoj kući. Hobi joj je 11 godina bila odbojka, a sada trenira samo rekreativno. Modeling ne smatra poslom, već kaže da se sa užitkom fotografiše i šeta pistom. Govori engleski i služi se španskim jezikom. Ova mlada devojka trenutno se nalazi na pripremama za izbor, u Porto Carasu.

I Taxi Zrenjanin

Kako se odvijaju pripreme u Porto Carasu?

Dunja Marinković: Pripreme su organizovane tako da nam je svaki čas ispunjen aktivnostima. Trudim se da se pridržavam svih instrukcija i da upijem što više informacija kako od predavača, tako i od instruktora. Želja mi je da naučim korisne stvari koje će mi prvo koristiti u životu, a potom i u finalu, za koje se spremam da zablistam. Pripreme obuhvataju treninge kineske medicine “Tai Chi“, fitnes treninge, tenis, časove hoda i bontona. Svako veče, posle večere imamo edukativne radionice koje drže profesori raznih oblasti, uspešni ljudi, prenose nam svoje znanje i iskustvo, što je veoma bitno za naše intelektualno vaspitanje. I naravno, između snimanja, fotografisanja za editorijale, kataloge, posebna mi je čast što sam imala priliku da sarađujem sa Suna Moya, modnim urednikom i direktorom francuskog magazina “Al Sharkiah“ i njenom asistentkinjom Nahoko Spiees (fotograf) koja je napravila izvanredne fotografije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Koji deo ti se najviše dopada, a šta smatraš najtežim?

Dunja Marinković: Ne bih ništa da favorizujem, sve što ovde radim i čujem zaista mi znači. Veoma lepo iskustvo gradim i sa divnim devojkama sa kojima ću i nakon završetka ostati dobar prijatelj. Ovo je fantastičan tim, koji je tu zbog nas, da bismo bile „savršene“.

Šta je presudilo da se prijaviš na izbor za mis?

Dunja Marinković: Smatram da ću na najbolji način predstaviti svoj grad, svoju prodicu i sebe, jer volim javne nastupe. Vidim sebe u svetu mode i lepote, kao pravog predstavnika prirodne lepote.

Da li se nadaš pobedi, s obzirom na to da brojni portali često stavljaju tvoje slike u vesti?

Dunja Marinković: Kakav god ishod takmičenja bio, neće negativno uticati na samopouzdanje bilo koje od devojaka, jer zaista odlučuju nijanse. Ovo godine je konkurencija veoma jaka, a za mene je veliki uspeh što sam dospela u top 20 najlepših devojaka Srbije.

Koliko će ti ovo iskustvo značiti za ono čime želiš da se baviš u budućnosti?

Dunja Marinković: Prvenstveno, ovo mi je hobi. Radim sa uživanjem i s ljubavlju. Nikad ne znamo gde će nas životni put odvesti, ali ovo i te kako ima dodirnih tačaka sa poslom kojim želim da se bavim, a to su odnosi sa javnošću. Naravno, želim i da postanem uspešna i porodična žena. Naša agencija „Miss yu“ nije obična modna agencija koja proizvodi modele, već od nas pravi obrazovane devojke. Obezbeđeno nam je školovanje na RnB koledžu, čiju ću stipendiju sigurno iskoristiti.

Sajt za glasanje biće aktivan od 1. oktobra.

Foto: Igor Đorđević

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh