I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Osigurajmo Zrenjaninki titulu i pre izbora za „Miss Serbia“

Miss Serbia, takmičenje za najlepšu devojku Srbije biće održano 9. oktobra u 21h.  Za titulu najlepše srpkinje u 2017. godini u direktnom prenosu na televiziji Pink takmičiće se 20 devojaka koje su ušle u finale ovog takmičenja. Među finalistkinjama je i naša Zrenjaninka, Dunja Marinković.

Dunja Marinković dolazi iz Zrenjanina. Ima 21 godinu, završila je srednju ekonomsku školu, trenutno je na studijama ekonomije i uporedo radi u jednoj osiguravajućoj kući. Hobi joj je 11 godina bila odbojka, a sada trenira samo rekreativno. Modeling ne smatra poslom, već kaže da se sa užitkom fotografiše i šeta pistom. Govori engleski i služi se španskim jezikom. Ova mlada devojka trenutno se nalazi na pripremama za izbor, u Porto Carasu. Želi da postane revizor i paralelno će upisati R&B koledž. Smatra da su zanimanja fotomodel i modni bloger njena skorašnja budućnost. Moto: “ Najveći hendikep u životu su negativne misli“. Njen uzor je Ivana Španović, svetski priznata atletičarka. Ivanina snaga i istrajnost su osobine koje želi da razvije u sebi.

TAKMIČENJE I NA INTERNETU

Fordomanija

Osigurajmo joj pobedu jednim klikom

Lepa Zrenjaninka se bori i u online izboru za zvanično lice Color Press Groupe, a pobedu u ovom izboru osigurajte joj samo jednim klikom na zvezdicu ⭐ ispod slike na sledećem linku:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

GLASAJ OVDE

Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije, izabraće svoje zaštitno lice, a svi posetioci našeg portala za najlepšu devojku moći će da glasaju do utorka 9. oktobra u 20h.

DODATNE FOTOGRAFIJE I INTERVJU SA DUNJOM MARINKOVIĆ

Podsetimo, prošle godine je na ovom takmičenju titulu druge pratilje ponela takođe Zrenjaninka, Marija Nikić.

Ona je na svom Instagram profilu danas objavila da kreće na Filipine na takmičenje „Miss earth 2017.“ kao pobednik na izboru za „Miss earth Serbija 2017.

I’m coming Philippines! ?????✨❤️

A post shared by Marija Nikić (@n_marija98) on

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh