I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Drugi pišu

Dulović se opredelila za mesto odbornice

Tanja DulovićNačelnica Srednjebanatskog upravnog okruga Tanja Dulović izjavila je danas da je podnela zahtev Vladi Srbije da je razreši dužnosti načelnice Srednjebantskog okruga, zbog prelaska na drugo radno mesto.

Dulovićeva je rekla da se vraća na staro radno mesto, za upravnika Studentskog doma “Mihajlo Predić dr Miša“, u Zrenjaninu.

Ostavkom na funkciju načelnice Srednjobanatskog okruga, opredelila se da ostane odbornik u Skupštini grada Zrenjanina jer, prema Zakonu o državnim službenicima, ne može da obavlja drugu javnu funkciju. U prošlom sazivu Skupštine Vojvodine, Dulović je među prvim poslanicima vratila mandat pokrajinskog poslanika.

Tanja Dulović je kadar Demokratske stranke, a dužnost načelnice Srednjobanatskog okruga, sa sedištem u Zrenjaninu, preuzela je tačno pre četiri godine, 20. decembra 2008. Na tu fukciju je imenovana 22. januara 2009. godine, za period od pet godina .

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Izvor : Tanjug  Foto : Dnevnik

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh