I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Duhovna Akademija okupila veliki broj vernika u Melencima

Povodom seoske slave Duhovi, u porti hrama Gospodnjem prenosa moštiju Svetog Nikolaja u Melencima, prigodnim i svečanim programom održana je velika Duhovna Akademija najmlađim meštanima i njihovim roditeljima.

Organizatori su istakli da cilj okupljanja jeste da se deca, makar na nekoliko sati, odvoje od svojih računara i mobilnih telefona, i da se dečiji osmesi pročuju kroz portu hrama i ulice njihovog naselja, ali i da kroz duhovnu muziku i predavanje sveštenika nauče životne mudrosti, da shvate smisao pravih vrednosti.

U prigodnom delu programa veliki broj prisutnih mogao je da čuje nastupe Milice i Davora Doskovića, splet ruskih i srpkih pesama, kao i predavanje oca Slobodana iz Ruskog Sela, koji je preneo deo svog bogatog životnog iskustva.

Fordomanija

Domaćini akademije se ovim putem zahvaljuju svim ljudima dobre volje, koji su pomogli da ova skromna svečanost bude uspešno organizovana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh