I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Državni posao“ u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“

Trojica činovnika jednog zamišljenog srpskog javnog preduzeća, Boškić, Torbica i Čvarkov „gurnuli“ su nas sasvim nepripremljene u svet neobičnog humora.

U epizodama “Državni posao”,  koje se emituju na Radio televiziji Vojvodine, Nikola Škorić (Torbica), Dimitrije Banjac (Čvarkov) i Dejan Ćirjaković (Boškić) na kritički i komičan način približavaju se običnom čoveku glumeći o situacijama koje nam se dešavaju u životu, društvenim pošastima, političkim uticajima.

Iako nisu profesionalni glumci, novosadski “činovnici” okupili su se sasvim slučajno i kako u šali kažu “osetili isti senzibilitet”. Sami pišu tekstove i osmišljavaju scene, i često se može videti kako u toku epizode improvizujuscene, potpuno vešto.

Fordomanija

Torbica, Boškić i Čvarkov sada već imaju armiju ljudi koju svako veče putem malih ekrana ili klipova na „You tube“ mreži, podsećaju da u životu ne zaborave na smeh.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Njih trojica dobitnici su ovogodišnje nagrade „Dobar primer Novog optimizma”, a tim povodom, specijalno izdanje emisije “Državni posao” koje se bavi temom ljudskih prava, biće predpremijerno prikazano u subotu 8. decembra u 12h u Pozorišnom klubu “Zeleno Zvono”.

Specijalni gosti biće La Sed Gitana i flamenco pevač Jesus Gonzalez. U okviru događaja biće otvorena izložba „Makulatura, meta – makulatura, lentikulari“ autora Zorana Gašija.

Jedna od najpopularnijih emisija „Državni posao“ bila je na temu – unapređenja…

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh