I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

3 radionice o društvenom preduzetništvu u zrenjaninskom Startit Centru

Krajem aprila i početkom maja će se u Startit Centru Zrenjanin održati tri radionice o društvenom preduzetništvu na kojima će se polaznici upoznati sa samim konceptom ove teme, čuće kakvi biznis modeli postoje i razvijaće konkretan biznis plan. 

Fokus ovih radionica jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

1. „Fabrika ideja“ – radionica u zrenjaninskom Startit Centru

U utorak, 24. aprila u 18 časova održaće se radionica „Fabrika ideja“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

I Taxi Zrenjanin

Učestvovanjem u radionici „Fabrika ideja“ saznaćeš više o njegovoj suštini, tome zašto je važno i terminologiji koju koristi. Zajedno ćemo mapirati probleme u tvom okruženju i upustiti se u proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća koje će mapirane probleme adresirati na inovativan način, a od tebe načiniti društvenog preduzetnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava za radionicu Fabrika ideja.

2. „Biznis modeling“ – radionica u zrenjaninskom Startit Centru

U utorak, 08. maja u 18 časova održaće se radionica „Biznis modeling“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.
Učesnici se, tokom prvog dela „Biznis modeling“ radionice, upoznaju sa raznim vrstama inovativnih biznis modela koji se mogu primeniti u društvenom preduzetništvu. U drugom delu radionice, delegati imaju priliku da primene naučeno, tako što popunjavaju Biznis model kanvas, čime preciznije razvijaju svoje ideje.

Prijava za radionicu Biznis modeling.

3. „Biznis planiranje“ – radionica u zrenjaninskom Startit Centru

U utorak, 15. maja u 18 časova održaće se radionica „Biznis planiranje“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

Na radionici „Biznis planiranje“ učesnici savladavaju teoretske okvire biznis planiranja i razvijaju konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.

Prijava za radionicu Biznis planiranje.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje. Ako želiš da saznaš više o Social Impact Award poseti naš sajt ili FB stranicu.
Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija Razlivalište, u saradnji sa Erste bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Ove su radionice na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u tvom gradu i koje ti mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje ti pruža priliku da prijaviš i uz našu pomoć razviješ plan za realizaciju tvog društvenog preduzeća.

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh