I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Kandidat DS za gradonačelnika Mihajlov, a ne Knežević

Predsednik Gradskog odbora DS u Zrenjaninu Bratislav Tomić rekao je danas da je kandidat te stranke za gradonačelnika Zrenjanina Mileta Mihajlov, a ne Goran Knežević.

Odgovarajući na pitanje novinara da li DS podržava kandidaturu Gorana Kneževića (SNS) za gradonačelnika Zrenjanina kao što je protekle sedmice izjavio u jednoj radio emisiji, Tomić je na konferenciji za novinare odgovorio da ne podržava i da DS ima svog kandidata – Miletu Mihajlova, koji je bio gradonačelnik u prošlom sazivu.

DS

„DS je jasna u svom stavu, i tu nema prostora za špekulisanje. Podržavamo samo princip poštovanja izborne volje građana „, rekao je Tomić, a navodi se u saopštenju GO DS.

Fordomanija

Tomić je, međutim, gostujući u političkoj emisiji Radio Zrenjanina 19. septembra, rekao da bi za Zrenjanin najbolje bilo da Goran Knežević, nekada funkcioner demokrata, a sada Srpske napredne stranke, ponovo bude gradonačelnik.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nakon burnih reakcija u javnosti, Tomić je svoju izjavu pojasnio rekavši da „Knežević treba da bude gradonačelnik Zrenjanina samo u smislu predloga DS da se gradonačelnici biraju na direktnim izborima“.

Izvor : Tanjug

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh