I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Drugi Festival „Zdrav život“ biće održan 25. i 26. maja

Prošlog maja, Zrenjanin je prvi put bio sedište sveobuhvatnog i multidisciplinarnog festivala pod nazivom Zdrav život. Tokom dva dana, sugrađani su bili u prilici da saznaju mnogo toga iz oblasti alternativnih znanja i veština, ali i da se sami oprobaju u tim veštinama. Izuzetna posećenost navela je organizatore da nastave sa tom dobrom praksom i drugi festival Zdrav život već se uveliko priprema.

Grad Zrenjanin i Turistička organizacija Zrenjanina, kao i Kulturni centar, prepoznali su vrednosti ideja koje propagira Festival i pružili su nesebiču podršku ovom svojevrsnom projektu. Organizatori najavljuju nastavak saradnje i ove godine.

-Lane smo imali vatreno krštenje, na našu radost sve je prošlo izuzetno dobro, želimo da nastavimo i ubuduće. U tom smislu već je većina programa dogovorena, a čekamo samo potvrde od ostalih saradnika koje smo pozvali da budu deo našeg festivala, kaže idejni tvorac i organizator Festivala Aleksandra Vujinović, predsednica Udruženja Zdrav život 1988, koje je nosilac celog poduhvata.

PerSu marketi

Zrenjanin je grad u kome su ljudi prilično otvoreni za sve popularno nazvano „alternativne oblasti“. Osim interesovanja za to, ovde je i praksa alternativnih znanja i veština zastupljena. Brojni su instruktori joge, više je onih koji se bave akupunkturom, reikisti su takođe aktivni, tu su i doktori homeopatije, pa nije čudo da i festival koji obuhvata sve ove, ali i druge brojne oblasti, ima široku publiku. Upravo stoga ovogodišnji program biće još raznovrsniji i bogatiji. Važno je naglasiti da su svi sadržaji potpuno besplatni za sve posetioce. Gostujući predavači, odnosno instruktori  ne naplaćuju svoje učešće na Festivalu. Sve je koncipirano na principu dobre volje, čovečnosti i želje za razmenom dobrih ideja, energije, i naravno druženjem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dr FeelGood na prvom Festivalu Zdrav život u Zrenjaninu (2018)

Drugi po redu festival „Zdrav život“ zakazan je za 25. i 26. maj 2019. Održaće se najvećim delom na otvorenom, u oazi mira u samom centru grada, u Plankovoj bašti (parku iza Kulturnog centra). Neki sadržaji biće smešteni u amfiteatar i malu salu Kulturnog centra.

-Ovo je prvi put da najavljujemo ovogodišnji festival, a u martu, u saradnji sa slikarom Duškom Kirćanskim organizovaćemo svojevrsni perfomans kao najavu drugog Festivala. To će se desiti 23. marta 2019, odmah na početku proleća, da i simbolično obeležimo buđenje prirode i novog životnog ciklusa, kaže naša sagovornica, organizatorka Festivala Aleksandra Vujinović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh