I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Drugi festival „Zdrav život” izuzetno posećen – sutra nastavak

Lepo vreme izmamilo je veliki broj naših sugrađana u Plankovu baštu, gde se ovog vikenda održava festival  „Zdrav život“.

U ime Udruženja građana „Zdrav život“, veliko zadovoljstvo zbog posećenosti izrazila je idejni tvorac manifestacije, Aleksandra Vujinović.

-Subota  je prepodne, a mi imamo posetilaca više nego prošle godine kada su programi bili najposećeniji. To me veoma raduje. Ove godine imamo i znatno više učesnika, oko osamdeset, da tako kažem, izlagača je tu. Ali jedni od tih osamdeset su recimo perleski izviđači kojih je došlo preko pedesetoro. Dakle samo učesnika ima preko stotinu – rekla je za naš portal Vujinović.

PerSu marketi

Kao i prošle godine, i ove je Grad Zrenjanin, jedan od pokrovitelja, ali timu festivala pridružila se i kompanija Gomeks. Osim toga „Zdrav život“ širi krug podrške festivalu, pa će na završnici, u nedelju 26.maja, nastupiti „Balkan ambient bit“, koji predstavlja podršku  novosadskog Egzita, tj. stejdža Pačamama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Uz ambijentalnu muziku, publiku ćemo počastiti svojevrsnim koktelom –domaćim sokom od zove, kaže kroz smeh naša sagovornica.

Važno je naglasiti da festival „Zdrav život“ ima programe u brojnim segmentima koji čine upravo zdrav život. Od ishrane i prirodne kozmetike, preko joge, masaže i drugih fizičkih aktivnosti do brige o zaštiti životne sredine.

-Posebno smo ponosni što smo uspeli da se organizujemo tako da iza nas po završetku festivala ne ostane smeće. Sve što možemo recikliraćemo – i limenke, i plastiku, i čepove, tako da Plankova bašta posle naših brojnih aktivnosti i velike posećenosti ostaje čista kao što je bila i pre manifestacije, istakla je Vujinović.

Koorganizator drugog festivala je Kulturni centar Zrenjanina. Festival je koncipiran u dva dana celodnevnih programa primerenih svim generacijama. Od dečijih radionica, preko predavanja, do prezentacija. Obuhvata više oblasti koje se tiču zdravog načina života.

Organizatori se nadaju dobroj posećenosti i obećavaju još sadržajniji festival u narednim godinama.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh