I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

„Drekslmajer“ gradi novu proizvodnu halu u Zrenjaninu

Nemačka kompanija „Derkslmajer“ izgradiće novu proizvodnu halu u Zrenjaninu do polovine sledeće godine, saopšteno je danas na sastanku predstavnika te firme i čelnika lokalne samouprave.

Radnom sastanku povodom izgradnje nove proizvodne hale prisustvovali su Andreas Josef Weber, direktor „Draexlmaier Group“, Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, predstavnici „R&W d.o.o“, predstavnici Sberbanke, ED Zrenjanin i javnih preduzeća.

 

draexlmaier-zrenjanin-2

PerSu marketi

-Ovim proširenjem „Draexlmaier Group“ pokazuje svoju posvećenost stabilnom razvoju poslovanja u Srbiji. Podizanjem nove hale, povećaćemo naše proizvodne kapacitete, i možemo očekivati otvaranje novih radnih mesta, rekao je Weber dodavši da će trenutni kapaciteti biti prošireni sa novih 13.000 kvadrata. 

draexlmaier-zrenjanin-1

Gradonačelnik Zrenjanin Čedomir Janjić je podsetio da ova kompanija u Zrenjaninu zapošljava 3200 radnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Drago mi je „Drekslmajer“ prepoznao da smo mi dobro mesto za investiranje i očigledno je da su zadovoljni radnom snagom u Zrenjaninu. Danas smo na sastanku čuli da će novi pogoni biti gotovi do polovine sledeće godine, a od grada će zavisiti dozvole i sva ostala papirologija koju ćemo izdati u rekordno kratkom vremenu, rekao je Janjić.

Ovo će biti treća hala koju Drekslmajer ima u industrijskoj zoni „Bagljaš“ i biće fizički povezana sa postojeće dve.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh