I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dragoljub Bjeloglav novi predsednik ZREPOK-a

ZrBizNet

Na godišnjoj sednici Skupštine „ZREPOK“-a, članovi Udruženja su tajnim izjašnjavanjem izabrali novog Predsednika „Zrenjaninskog poslovnog kruga“.

Najveći broj glasova dobio je Dragoljub Bjeloglav, koji je jedan od osnivača „ZREPOK“-a, a od osnivanja Udruženja je bio član Izvršnog odbora. Dosadašnjem Predsedniku, Stevi Kočalki je istekao mandat od dve godine.

Izborom novog predsednika i članova Izvršnog odbora „ZREPOK“ dokazuje da ga karakterišu osnovna načela demokratije u pogledu prava izbora, principa zamenjivosti i smenjivosti. Ovom odlukom, skupština „ZREPOK“-a želi da pokaže i jedinstvo članstva i kontinuitet u delovanju bez obzira ko vodi i predstavlja organizaciju.

PerSu marketi

Novi Predsednik ZREPOK-a, Dragoljub Bjeloglav osnovnu školu je završio u Međi, a srednju školu u Zrenjaninu. Potom svoje školovanje nastavlja na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu i stiče zvanje Diplomirani inženjer za razvoj mašinske struke. 1997. godine zajedno sa bratom osniva samostalnu trgovinsku radnju „STR BB“, koja kupovinom Društvenog Preduzeća „Velež“ Žitište u procesu privatizacije prerasta u „BB Trade“ AD. U okviru ove kompanije danas posluju, svima nama dobro poznati Persu marketi.
1998. godine osniva preduzeće „Company BB“ koje se sada bavi proizvodnjom mesnih i mlečnih prerađevina. U svojoj dosadašnjoj karijeri radio na rukovodećim pozicijama u „BB Trade“-u i „Company BB“-u. Dragoljub Bjeloglav sa svojom porodičnom kompanijom zapošljava ukupno 900 radnika, dobitnik je više nagrada i priznanja za uspešan porodični biznis, izuzetne menadžerske veštine. Osnivač je Domaćeg trgovačkog lanca „DTL“-a.

Pored predsednika, na decembarskoj Skupštini „ZREPOK“-a u 2017. godini, izabran je i novi sastav Izvršnog odbora kojeg sada čine, Budimir Jovanović (zamenik predsednika), Dragan Vidaković i dosadašnji predsednik Steva Kočalka.

Osnivač Zrenjaninske filharmonije novi prijatelj ZREPOK-a

Članovi „ZREPOK“-a su naročito ponosni na činjenicu da su i nakon osam godina od osnivanja, 7 od 9 osnivača i dalje aktivni članovi u radu udruženja i da je ZREPOK bogatiji za dva nova člana. U 2015. godini Udruženju je pristupio Borislav Umićević, dok je od juče novi član ZREPOK-a Željko Isakov,  osnivač i vlasnik firme ISCO doo. Osim odluke o izboru novog predsednika i članova Izvršnog odbora, na skupštini je jednoglasno prihvaćen za novog prijatelja „ZREPOK“-a Roman Bugar, osnivač Zrenjaninske filharmonije.

Roman Bugar

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh