I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Drage dame, srećna vam Nova 2018. (VIDEO)

Samo u Zrenjaninu i jedino na celom svetu, naše drage dame pre svih ulaze u Novu godinu.

Tako su i ovog puta i to po 31. put u organizaciji Udruženja žena „Sva lepota sveta“ devojke, supruge, mame ili bake uz muziku, veselje, neizbežnog Deda Mraza i tek pokojeg muškarca dočekale novu 2018. godinu. Moto ovog udruženja dobro je poznat „Muškarcima ulaz nije dozvoljen ali nije ni zabranjen“. Čast i zadovoljstvo da kudikamo lepšoj polovini sveta ulepšaju ovo veče tako su pored pomenutog dekice imali i konobari, muzika i kao što uvek biva, novinari koji se „švercuju“ na svoju profesiju.

Da nisu pravila baš tako kruta i da je sve to šala govori i činjenica da su dame ove večeri glasale za najšarmantnijeg muškarca, a ta nimalo laka titula otišla je u ruke Ize Rujevića člana KUD GIK Banat – Pionir inače i specijalnih gostiju ovog dočeka.

I Taxi Zrenjanin

Izo Rujević i idejni pokretač „ženske“ Nove godine Katarina Halasović

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tačno u ponoć na vratima se pojavio i Deda Mraz te uz čestitku i lepe želje prionuo je na obostrano najomiljeniji deo posla, fotografisanje. Drage dame srećna vam vaša Nova godina. Poljubite prvog muškarca do sebe, bio on vaš ili ne – poručio je dekica sa Severnog pola.

 

Deo  atmosfere sa dočeka prenosimo vam u video prilogu

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh