I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Dragan Manojlov zapažen na ekonomskom forumu u Nišu

Procena je da je za 20 godina Srbiju napustilo pola miliona ljudi. Ta tendencija se nastavlja i po zvaničnom istraživanju smo po „odlivu mozgiva“ lideri u Evropi, a drugi u svetu. Ipak, postoje i drugačiji primeri. Dokaz da za mlade stručnjake ima mesta i u Srbiji je Zrenjaninac Dragan Manojlov.

U Nišu je danas završen najveći skup IT profesionalaca i privrednika u regionu, a jedan od najzapaženijih predavača bio je Zrenjaninac, Dragan Manojlov, magistar ekonomije koji uskoro treba da odbrani i doktorsku tezu. Svoje učešće u skupu su uzeli eminentni strucnjaci iz oblasti IT – ija, infrastrukturnih projekata i čelnici privrednih komora iz većih gradova u Srbiji.

 

Cenjeni stručnjak u oblasti ekonomije: dr Dragan Manojlov

I Taxi Zrenjanin

Cilj konferencije, odnosno foruma je bio da se kaže šta se novo desilo u IT oblasti i ekonomiji u protekloj godini u Srbiji i okolnim zemljama. Neki od učesnika skupa u uvodnom delu su bili Jorge Segura, Managing Partner Segura Consulting LLC, Vule Vuković, Telekom Srbija, Zoran Perišić, gradonačenik Niša…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Jednu od najzanimljivijih tema je predstavio Zrenjaninac dr Dragan Manojlov koji je obradio oblast uticaja nadzora odnosno kontrole kvaliteta u implementaciji ERP projekata. Dragan Manojlov je vrstan stručnjak u oblasti ERP- ija i  jedan je od retkih u regionu sa desetogodišnjim stažom u toj delatnosti. Participirao je u više od 20 projekata u zemlji i

regionu, ali i u zemljama Zapadne Evrope.

Poseban momenat u toj temi se posvetio je obrazlaganju “Ko je koliko dobar i ko može da uštedi i implicitno zaradi na ERP projektu”.

S obzirom da je predavanje izazvalo veliku pažnju, moze se ocekivati i nekoliko QA projekatau našoj zemlji. Neki od njih su najavljeni uz neophodno prisustvo naseg eminentnog stručnjaka, Dragana Manojlova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh