I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dozvola kretanja za poljoprivredne proizvođače u vreme policijskog časa

Poljoprivrednici koji moraju da primene agrotehničke mere u vreme kada je zabranjeno kretanje, od 17 do 5 sati ujutru, moći će da odrade neophodan posao uz posebnu dozvolu. Poljoprivredni proizvođači iz srednjeg Banata za dozvolu moraju da se obrate na broj telefona 064/881-84-49. Na raspolaganju im je i mejl agromere@registar-uzb.rs.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije saopštilo je da u slučaju primene neophodnih agrotehničkih mera, a posebno radi zaštite zasada od mraza, tokom perioda zabrane kretanja do 17 do 5 časova, svaki poljoprivredni proizvođač dužan da podnese zahtev za odobrenje kretanja Upravi za zaštitu bilja. Vlasnik ili korisnik zasada ili druge poljoprivredne površine zahtev može da podnese na mejl agromere@registar-uzb.rs. Osim elektronskim putem odobrenje za kretanje se može zatražiti i telefonom koji je određen za svaki okrug. Broj telefona za Srednjobanatski okrug je 064/881-84-49.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime lica, broj lične karte i adresu sa koje će se kretati u periodu od 17 do 5 časova, broj poljoprivrednog gazdinstva, lokaciju gde će se sprovoditi agrotehničke mere, kao i vreme i dan kada će biti sprovedene mere. Dozvola za kretanje će važiti samo za navedeni dan u periodu od 17 do 5 časova. Rok za odgovor na podneti zahtev je do 48 časova.

PerSu marketi

Izvor: zrenjanin.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh