I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Donacija u vrednosti od preko 600.000 Odeljenju neonatologije u Zrenjaninu

Zahvaljujući humanitarnoj aukciji likovne kolonije „UM-ING“, održanoj u januaru u Izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanin, sav prihod od prodaje slika u iznosu od 605.000 dinara doniran je Odeljenju neonatologije zrenjaninske bolnice, za nabavku preko potrebne opreme.

Donacija u vidu zaštitnih naočara i sijalice za fototerapiju, aparata za terapiju kiseonikom novorođenčadi, otoskopa, laringoskopa, špric pumpi, silikonskih ambu-balona, sterilizatora i pulsnog oksimetra, uručena je danas.

I Taxi Zrenjanin

Načelnica Odeljenja neonatologije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, dr Svjetlana Ždrale, zahvalila se organizatorima, učesnicima likovne kolonije i svima onima, koji su prepoznali važnost ove humanitarne aukcije.

–Posebno bih se zahvalila našim privrednicima, koji su takođe donirali značajna sredstva, od kojih smo uspeli da nabavimo aparat mikroanalizator, koji omogućava brzo i kvalitetno određivanje oboljenja kod beba – istakla je dr Ždrale.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Inicijator humanitarne aukcije „UM-ING“, vlasnik istoimene kompanije, Borislav Umićević, podsetio je da su se na aukciji našla 43 umetnička dela dosadašnjih učesnika likovne kolonije i dodao, da će ovakve i slične akcije pružanja pomoći biti nastavljene i u narednom periodu.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh