I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Donacija Rotary kluba – klupe za tri učionice OŠ „Žarko Zrenjanin“

Predstavnici Rotary kluba Zrenjanin organizovali su akciju reparacije klupa za tri učionice u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“. Rotary klub je na ovaj način još jednom potvrdio jednu od primarnih ideja delovanja – podsticaj obrazovanja dece u lokalnoj sredini.

Uređene klupe danas su uručene školi.

-Želela bih da se zahvalim Rotary klubu, ova donacija je značajna jer klupe spadaju u potrošni materijal, a teško se dolazi do novih. Učionice u koje su postavljene izgledaju daleko kvalitetnije i lepše, i đaci su veoma sretni što su ih dobili. Trenutno smo mogli da vidimo đake nižih odeljenja, ukupuno njih 90, kako sede u novim klupama. Imajući u vidu da se učionice koriste u obe smene, to znači da će otprilike 200 učenika moći da uživa u njima, izjavila je direktorka OŠ „Žarko Zrenjanin“, Ivana Bošnjak.

PerSu marketi

Školu je, zajedno sa predstavnicima Rotary kluba iz Zrenjanina, posetio i guverner Rotary distrikta Branislav Ranđelović. U neformalnom razgovoru, on je rekao da ova donacija predstavlja početak saradnje sa školom „Žarko Zrenjanin“, i da se u budućnosti mogu očekivati akcije različite namene.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Danas sam u poseti Rotary klubu u vašem gradu, i u poseti lokalnoj samoupravi. Pored naših rotarijanskih tema, imali smo susret sa gradonačelnikom. Razmenili smo ideje šta ćemo raditi ove godine, i gledali smo da akcije uskladimo sa potrebama lokalne zajednice. Imam to zadovoljstvo da danas prisustvujem ovoj donaciji. Raduje me što klub misli na obrazovanje i lokalne škole. To je u skladu i duhu naših ovogodišnjih aktivnosti koje su vezane za obrazovanje. Cela naša zajednica, koju čine ukupno 64 kluba na teritoriji Srbije i Crne Gore, deluje u istom smeru. Radimo na davanju doprinosa, kako bi se poboljšali uslovi obrazovanja. Želimo da naša deca budu bolji stručnjaci i bolji ljudi, i da sutra kada budu vodili naše gradove i našu zemlju, mi budemo bezbrižni penzioneri, istakao je guverner Rotary distrikta Srbije i Crne Gore, Branislav Ranđelović.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh