I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Donacija kompanije Mamma’s food – tona zamrznutog peciva Visokim Dečanima

Zrenjaninska kompanija „Mamma’s food“ uputila je danas manastiru Visoki Dečani tonu zamrznutog peciva. Ovo je četvrta godina zaredom kako ova kompanija za proizvodnju testenina i zamrznutog peciva, pomaže jednu od najvećih svetinja na Kosovu.

Portparol ove kompanije, Nataša Zlatanov, istakla je posebnu zahvalnost ocu Savi Janjiću sa kojim godinama ostvaruju lepu saradnju.

Vredna donacija bila je i povod posete narodnog poslanika Mirka Krlića i pomoćnika gradonačelnika Duška Radišiča proizvodnim pogonima „Mamma’s food“.

PerSu marketi

– Ova kompanija kroz svoje davanje i donacije ustvari raste i biva sve bogatija i veća. Ta sreća darivanja je posebna kada se daje na pravo mesto, tamo gde je naš narod najugroženiji. Posebno tamo gde je ugroženo monaštvo koje čuva našu kulturnu i istorijsku baštinu. Drago mi je što učestvujem u ovoj akciji i što postoji kopča između Visokih Dečana i grada Zrenjanina, kompanije Mamma’s food, melenačkih pčelara… Ovi darovi čine da monaštvo na Kosovu opstane i preživi u teškim uslovama, rekao Krlić.

„MAMMA’S FOOD“ PRIMER DRUGIM KOMPANIJAMA U GRADU

Duško Radišić je ovom prilikom prvi put posetio pogone poznate zrenjaninske kompanije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Kao građanin mogu da kažem da sam veoma ponosan na sugrađane koji vode ovu kompaniju i na njihove radnike. Ponosam sam i na ovako lepu sliku i humanitarnu poruku koju šaljemo iz našeg grada. Obišao sam pogone i mogu da izrazim oduševljenje. Uvek ističemo da su nam finalni proizvodi cilj, a ovde imamo brendirane finalne proizvode koji se distribuiraju i prodaju u čitavoj Srbiji. Priprema se i izvoz, kompanija ima oko 60 radnika i to je za svaku pohvalu. Posebno bih istakao dugogodišnju društvenu odgovornost koju ova kompanija pokazuje. Njihovu nesebičnu pomoć socijalno ugroženim porodicama, sportistima, deci, trudnicama, istakao je Radišić.

Prema rečima Nataše Zlatanov, kompanija će se truditi da u skladu sa svojim rastom, proširuje i društvenu odgovornost.

– Darivanje Visokim Dečanima nije jedina akcija kojom pomažemo ljudima. Svake godine stipendiramo 50 učenika i 20 sportista putem bonova za užinu. Takođe, sa školom „9. maj“ aktivno sarađujemo u okviru dualnog obrazovanja. Uskoro ćemo zaposliti nekoliko osoba sa invaliditetom.

Kompaniju „Mamma’s food“ pooznatu u gradu i po Pekarama Jefta, osnovala je porodica Jeftić 2010. godine. Trenutno snabdeva više od 1800 radnji u Srbiji. U toku godine kompanija proizvede preko 800 tona zamrznutog testa i preko 2 miliona kesica testenine. Ovde kažu da im je cilj da u budućnosti postanu lider u proizvodnji jajčanih testenina.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh