I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Donacija 10 računara EGŠ „Nikola Tesla“ za unapređenje kvaliteta nastave

Kompanija „Levi 9“ iz Novog Sada donirala je Elektrotehničkoj i Građevinskoj školi „Nikola Tesla“ u Zrenjaninu 10 računara kojima će se unaprediti kvalitet nastave i rada.

Ovom prilikom  školu su posetila  četvorica bivših učenika koji su za vreme školovanja bili primerni đaci, kasnije su završili  fakultete, a danas su uspešni radnici ili saradnici kompanije.

Bivši učenici „Tesle“ Viktor Kovač svojevremeno i učenik generacije, Jovan Tatalović, Dušan Ivanišević i Marko Stanković danas zaposleni u kompaniji Levi 9 sa profesorima Olgicom Rakić, Slavicom Jović, Slobodanom Miškeljinom, Zvonimirom Jovićem, Đorđem Vlajnićem inicijatorom akcije, Tanjom Vuković (Levi 9) i direktorkom  dr Marijom Servo

I Taxi Zrenjanin

– Saradnja EGTŠ „Nikola Tesla“ i kompanije „Levi 9“ uspešno traje već nekoliko godina, a u okviru te saradnje već je kompletno opremljen jedan od informatičkih kabineta u ovoj školi. Ovom donacijom dodatno ćemo poboljšati kvalitet nastave i u školi kao i „na daljinu“ što je u ovom vremenu sada veoma aktuelno i zastupljneo. Učenici ove škole redovno obavljaju praksu upravo u kompaniji „Levi 9“, a stručnjaci iz te kompanije održavaju predavanja u školi učenicima IT smera i smera elektotehničar računara – izjavila je Marija Servo direktorka ove škole zahvaljujući se na donaciji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

prof Olgica Rakić i prof Slavica Jović razredna sa Jovanom Tatalovićem i Dušanom Ivaniševićem

– Veliko je zadovoljstvo videti ih ponovo i znati da su tako uspešni u svom poslu – izjavila je prof Slavica Jović razredna dvojice od četvorice učenika koji su danas posetili svoju bivšu školu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh