I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Koža se najbolje štiti domaćim i prirodnim preparatima (FOTO)

Sapuni, šamponi i kreme izrađeni od domaćih sastojaka, vode oštru i pravičnu borbu protiv hemijskih, fabričkih preparata. Argumenti za jednu takvu „borbu“ jesu domaći, prirodni sastojci koji više prijaju ljudskoj koži, a vrlo često mogu i da je zaleče.

Koristeći ulja od kokosa, koštice od grožđa, maslina, suncokreta i kozijeg mleka, čiji pH nivo veoma prija našoj koži, Gizela Nemet iz Mužlje je pre više od godinu dana počela da proizvodi sapune, šampone, balzame, kreme za lice i negu tela.

I Taxi Zrenjanin

Pored biljnih ulja koja koristi za izradu svojih proizvoda, razvija široku paletu mirisa zahvaljujući eteričnim uljima cimeta, kakaovog zrna i ostalih prirodnih sastojaka.

S obzirom na period u kojem se nalazimo, Gizela Nemet preporučuje korišćenje kokosovog i ši puter (shea butter) sapuna, kao i šumećih kuglica, koje na poseban način neguju kožu i opuštaju organizam. Kaže da ne treba zaboraviti ni balzame za usne u raznim ukusima koji stvaraju dobru zaštitu tokom zime.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Naša sagovornica kaže da ove proizvode – do sada – nije prodavala na veliko,već ih je poklanjala članovima porodice, rodbini i prijateljima. Ove zdrave i kreativne proizvode prodaje preko mreže Fejsbuk, a u planu je i izdavanje knjige recepata.

Brojni dosadašnji korisnici ovih proizvoda upućuju samo reči hvale, a najzadovoljniji su oni korisnici koji imaju problematičnu kožu.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh