I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dom zdravlja bogatiji za dva automobila i sterilizator

Dom zdravlja u Svetosavskoj 31, završava 2017. godinu nabavkom dva automobila i savremenim centralnim sterilizatorom – autoklavom. Ključeve vozila koje je grad Zrenjanin obezbedio ovoj ustanovi uručio je gradonačelnik Čedomir Janjić, dok je ispred „Dunav osiguranja”, koje je doniralo centralni sterilizator, prisustvovao Stanko Kasap, šef službe za prodaju osiguranja.

Dom zdravlja „dr Boško Vrebalov”

Direktor Doma zdravlja mr Miodrag Subić, zahvalio se gradu Zrenjaninu i kompaniji „Dunav osiguranje” koja je omogućila nabavku sterilizatora. On će biti namenjen pre svega službi dečije stomatologije i službi pedijatrije za sterilizaciju instrumenata.

– U poslednje tri godine, kompanija „Dunav” je uložila u Dom zdravlja preko dva miliona dinara. Ovaj poklon je zaista jako koristan jer imamo samo jedan sličan stariji autoklav sterilizator pa će nam ovaj dobro doći. Nove automobile uručujemo Kućnom lečenju i Službi polivalentne patronaže. Takođe se zahvaljujemo i gadonačelniku na novim prozorima i svetlarniku za koje je našao donaciju – izjavio Miodrag Subić.

I Taxi Zrenjanin

Stanko Kasap, šef Službe za prodaju osiguranja u filijali Zrenjanin rekao je da „Dunav”, kao društveno odgovorna kompanija, od prihoda koji ostvaruje, značajan deo izdvaja u ovakve i slične donacije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Smatram da je ovo najbolji način za pomoć i da će svi građani Zrenjanina imati koristi od poklona. Nadam se da će naša uspešna saradnja biti nastavljena i da ćemo biti u situaciji da pomognemo i drugim ustanovama – rekao je Kasap.

centralni sterilizator autoklav

Od dva nova automobila, jedan ide na korišćenje Polivalentnoj patronažnoj službi, a drugi Kućnom lečenju. Pored njih, u proteklom periodu, grad je obezbedio i donaciju u vrednosti od 14.000 evra za nove prozore i svetlarnik.

– Dečiji dispanzer je bio u dosta lošem stanju, ali uspeli smo da obezbedimo donatora koji je zameni deo stolarije. Veoma mi je drago što u našem gradu rade društveno odgovorne kompanije koje imaju osećaj za sredinu u kojoj posluju. Zahvaljujem se kompaniji „Dunav osiguranje” jer su pomogli našem Domu zdravlja. Nadam se da će i ostali slediti ovako dobar primer. Očekujem od svih menadžera naših javnih preduzeća i ustanova, da se na različite načine snalaze, jer nije samo gradski budžet izvor primanja, a ovo je svakako dobar primer kako može dobro da se radi – rekao je gradonačelnik Janjić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh