I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“: Ambulanta na Zelenom Polju zadovoljava sve COVID standarde (VIDEO)

Nakon što su stanovnici MZ Zeleno polje pre dva dana pokrenuli potpisivanje peticije za izmeštanje COVID ambulante sa teritorije ove mesne zajednice saopštenjem za javnost oglasila se i ova ustanova.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Zbog trenutne epidemiološke situacije DZ “Dr Boško Vrebalov“  je u obavezi da u okviru svojih prostornih i kadrovskih mogućnosti omogući poseban prostor za prijem, dijagnostiku i lečenje pacijenata sa respiratornim tegobama. 

PerSu marketi

Ambulanta Doma zdravlja koja se nalazi u Šumadijskoj ulici (ugao Šumadijske i ulice Milentija Popovića, ambulanta na Zelenom polju) je jedina ambulanta koja nam je data na korišćenje, a arhitektonski i sanitarno zadovoljava uslove za prijem, sprovođenje dijagnostičkih procedura i lečenje pacijenata u trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Jedino ova ambulanta poseduje namenski izgrađen prostor za izolaciju u kojoj možemo adekvatno zbrinuti pacijente kod kojih postoji sumnja na infekciju virusom SARS-CoV-2. Ambulanta je fizički odvojena od dugih objekata, ima zaseban ulaz i omogućeno je poštovanje svih propisanih mera distance. Sve organizacione promene koje su morale biti sprovedene, urađene su u dogovoru sa nadležnim institucijama i Gradskom upravom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izabrani lekari iz IIa ambulante privremeno su raspoređeni u ambulante u kojima postoje uslovi za rad još jednog tima, u okviru kapaciteta i objekata kojima raspolaže Dom zdravlja. Takođe, svi pacijenti imaju mogućnost promene izabranog lekara ako postoji bilo koji razlog za to.

DZ “Dr Boško Vrebalov“ u okviru ove epidemiološke situacije učinio je maksimum s obzirom na svoje kapacitete, prostorne i kadrovske, da svim našim sugrađanima, kako u gradu tako i u naseljenim mestima, pruži adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

Građani koji su pokrenuli prikupljanje potpisa kao razlog za izmeštanje navode blizinu COVID ambulante dečijem igralištu i predškolskoj ustanovi, kao i da objekat nije adekvatno obeležen zbog čega pacijenti ili oni koji žele da se testiraju obilaze druge objekte u neposrednoj blizini.

 

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh