I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Drugi pišu

Dom učenika: Dečaci negiraju da su silovali devojčicu

Policija ispituje slučaj navodnog silovanja petnaestogodišnje učenice prvog razreda jedne ovdašnje srednje škole i stanara Doma učenika „Angelina Kojić Gina“, koja je iz jednog okolnog sela, a iskaz je najpre dala upravi i stručnjacima Doma.

Optužbe protiv dvojice drugova, koji takođe borave u domskom smeštaju, te pohađaju drugi i četvrti razred srednje škole, kasnije je ponovila i inspektorima – u prisustvu majke.

internat

Nezvanično, silovanje se dogodilo pre tri sedmice, a devojčica je sve prijavila direktoru Goranu Petkoviću u utorak. Istraga u Domu nije mogla ništa da otkrije, nije pomogao ni pregled snimaka sa video-nadzora, a mladići su odlučno negirali njenu priču da su joj, navodno, stavili drogu u piće, fizički je zlostavljali i brutalno silovali.

PerSu marketi

Većina učenika koji borave u Domu za smeštaj srednjoškolaca iz ovog dela Banata nije čula za događaj, a devojčica i njeni drugovi su odlični učenici. Mladići su, pri tome, i uzorni sportisti, sa kojima uprava do sada nije imala probleme.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

BOLNICA

Posle razgovora sa vaspitačima i psihologom, koji su utvrdili da se devojčica čudno ponaša, ona je upućena na lekarski pregled i još se nalazi u bolnici.

Mladići trenutno nisu u Domu, već kod svojih kuća.

Izvor: novosti.rs/Sl.Pašić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh