I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dok su njeni vršnjaci na odmoru, Ivana vredno radi na njivi

Ovih dana prepoznatljivo lice Ivana Radinović (15) iz Žitišta je imala mnogo obaveza na njivi, s obzirom da je trenutno žetva suncokreta.

Njena porodica se isključivo bavi poljoprivredom, a Ivana je od velike pomoći ocu. Kako kaže, u početku joj je bilo čudno da upravlja traktorom i kombajnom, ali da je vremenom sve naučila. Još u ranom detinjstvu lepše joj je bilo da se igra sa traktorom, da obilazi poljoprivredno domaćinstvo sa ocem i posmatra radove u polju.

„Najviše volim da vozim kombajn, ali trenutno uglavnom vreme provodim u traktoru u razvozu, jer tata ima više obaveza“ – rekla je Ivana.

PerSu marketi

Ivana je završila osnovnu skolu u Žitištu i upisala je Zrenjaninsku gimnaziju. Kako uskoro počinje školska godina, Ivana nam je rekla da će i tada, pored redovnih školskih aktivnosti koje obavi u roku, da se nakon školskog dana sa ocem uputi na njivu i da mu pomaže da spremi, uzore i poseje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ivana je primer vredne i uporne devojčice, kojoj niko nije nametao interesovanje, a svojom voljom se zaljubila u poljoprivredu i u rad na njivi.

Izvor, foto: http://zitisteonline.com/test-vesti/1418-dok-su-njeni-vrsnjaci-na-odmoru-ivana-vredno-radi-na-njivi?fbclid=IwAR1kTWqS7Cpl_KO8EzpcUCV6FEePwbL-obiQGHeLlCKW4xKvrFGl1HG8DRE

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh