I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Dogovor Komunalne policije i političkih stranaka o lepljenju plakata

Dogovor o načinu i mestima za lepljenje plakata u predizbornoj kampanji kao i njihovo zajedničko uklanjanje posle izbora bile se teme razgovora na sastanku  načelnika Komunalne policije Igora Virijevića i predstavnika političkih stranaka i udruženja građana sa teritorije Zrenjanina.  

-Ovim sastankom smo imali nameru da se dogovorimo kakav izgled grada želimo pre, a naročito posle izbora. Nadam se da će predstavnici svih stranaka izbeći neprimereno lepljenje plakata na privatnim kućama, poslovnim zgradama, fasadama ili ogradama kao i na ostalim mestima koja nisu predviđena za to. U ranijoj praksi se pokazalo da nijedna površina, bila ona u centru ili na periferiji, privatna ili društvena, nije ostajala pošteđena agresivne predizborne kampanje lepljenja plakata. Za lepljenje plakata postoje tačno određena mesta i ona treba da se koriste. Ukoliko bude lepljenja plakata na neprimerenim mestima, komunalna policija će najpre upozoriti odgovorna lica pojedine stranke s ciljem da se takvi plakati uklone,  rekao je Virijević

20160330_120049

Predlozi predstavnika stranaka kretali su se od izrazito umerenih sa molbom da se stranački plakati ispoštuju i ne lepe jedan preko drugog, barem kada su u pitanju najave stranačkih mitinga, što je teško izvodljivo ako se u ozbir uzme manjak površina predviđenih za tu namenu, pa do energičnih zahteva da se zakon striktno poštuje i počinioci, odnosno odgovorna lica ili stranke, kažnjavaju. 

PerSu marketi

-Smatram da je najvažniji deo dogovora onaj koji se odnosi na postizborno vreme kada će predstavnici svih stranaka zajednički pristupiti uklanjanju plakata i čišćenju površina kako bi grad primereno izgledao. Grad Zrenjanin je ovakvu praksu uveo još za vreme prošlih izbora, rezultati su bili odlični i nema razloga da tako ne nastavimo i dalje – zaključio je Virijević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh