I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Održana treća po redu akcija : Dodji , dodji deda mraze..

Akcija  „Dođi, dođi deda Mraze“, po treći put je održana u centru Zrenjanina, u subotu, 24.12.2011. godine. Cilj akcije bio je promovisanje kulturnog aktivizma, dečjeg stvaralaštva i humanosti, kroz interaktivan rad sa decom. Akciji je prisustvovalo više od 200 zrenjaninskih klinaca i klinceza.

 

„Dođi, dođi deda Mraze 3“ je organizovan od strane PerSu marketa i Kancelarije za mlade, a u saradnji sa organizacijama: centar za kreativno odrastanje CEKOM, GPK Falcon, Free dance studio, BID, Filmofil i Kulturni centar, uz pomoć kompanije Agroživ, opštine Žitište, RTV Santos, Radio Zrenjanin, NIP Zrenjanin i radia Klik.

PerSu marketi

Velika je čast i zadovoljstvo biti deo jednog tima, koji već treću godinu za redom organizuje Novogodišnji spektakl namenjen najmlađima u našem gradu. Ove godine je organizovana akcija i u Žitištu i Đurđevu, kao znak da je podignuta na jedan viši nivo.
Program je bio obogaćen plesnim tačkama članova plesnih klubova Falcon i Free dance, a najmlađi su uz predstavu „Petar Pan u potrazi za Deda mrazom“ sa nestrpljnjem dovikivali i čekali Deda Mraza, koji se pojavio i podelio im bombone. Kitile su se i dve jelke, koje će biti poklonjene dečijem odelenju zrenjaninske bolnice.

Nakon programa, bajkeri i bajkerke su iznenadili svu našu decu, došavši obučeni u kostime Deda Mraza, deleći slatkiše .

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PerSu marketi su bili tu da ulepšaju ugođaj osveženjem i grickalicama  za sve najmlađe.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh