I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dodeljene nagrade Grada Zrenjanina za 2012. godinu

U Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu danas su  dodeljene „Nagrade Grada Zrenjanina“ za 2012. godinu.

Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja Skupštine Grada Zrenjanina, odlučila je da ovo značajno priznanje dobije 7 pojedinaca i 3 kolektiva.

Nagrada grada Zrenjanina 2012

Ovogodišnji dobitnici Nagrade Grada Zrenajnina, 2012.

PerSu marketi

Nagradu Grada Zrenjanina za ostvarene poslovne uspehe i humanitarno-donatorski rad dobio je Goran Kovačević, osnivač i vlasnik Kompanije „Gomex“. Kovačević je istakao da mu je ova nagrada izuzetno draga, prvenstveno zato što nije ovde rođen, već se pre 15 godina sa porodicom doselio u Zrenjanin i započeo posao koji se pokazao kao veoma uspešan – što dokazuje i ovo priznanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Goran Kovačević
Goran Kovačević, osnivač kompanije „Gomex“

Među nagrađenim pojedincima su i Rudolf Walther, vlasnik kompanije „Phiva Walther Group“ i osnivač Fondacije „Rudolf Walther Stiftung“ koji je dobio nagradu Grada Zrenjanina za investiciona ulaganja i humanitarni rad, zatim Željko Malušić, privredni i sportski radnik koji je nagrađen za doprinos razvoju sporta i fizičke kulture, kao i mr Mirjana Ćurić, profesor biologije, magistar ekoloških nauka, koja je nagrađena za pedagoški i naučni rad.
Ajredin Ajeti, član karate kluba „AS“  i sportski trener dobio je Nagradu Grada Zrenjanina za ostvarene sportske rezultate i omasovljavanje fizičke kulture. Ajeti je istakao da se ova nagrada svrstava u red najozbiljnijih koje je do sada dobio, te da će mu ona biti podstrek za dalji rad i ostvarivanje najboljih rezultata u oblasti sporta.
Nagradu za profesionalni i humanitarni rad dobila je mr Mila Mihajlović, operski pevač, novinar, pisac i prevodilac, dok je Lazar Erne, potpredsednik Društva za borbu protiv šećerne bolesti Zrenjanin nagrađen za doprinos borbi protiv dijabetesa i višedecenijski humanistički rad.
Kada je reč o kolektivima, Vatrogasno-spasilački bataljon Zrenjanin dobio je nagradu za ostvarene intervencije, protivpožarnu prevenciju i edukaciju, Međunarodni festival „Guitar Art Laureati“ nagrađen je za doprinos kulturi u oblasti muzičkog stvaralaštva, dok je Društvo lekara Vojvodine Srpskog lekarskog društva-podružnica Zrenjanin dobilo nagradu za kontinuiranu medicinsku edukaciju i aktivnosti na stručnom usavršavanju članova. Dr Svetlana Detki, predsednica podružnice lekara Zrenjanin istakla je da ova nagrada pripada svim članovima udruženja koje će se truditi da i ubuduće deluje u istom smeru i ostvarenju dobrih rezultata u oblasti zdravstva.

Podružnica lekara
Svetlana Detki ispred Podružnice lekara Zrenjanin

Dobitnicima Nagrade Grada Zrenjanina danas je pored priznanja u vidu povelje dodeljena i novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara, koje se većina nagrađenih odrekla i poklonila je u humanitarne svrhe.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh