I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

Dodela stipendija Fonda „Ljilja i Milka Mijatov“

Raspisan je javni poziv Fonda „Ljilja i Milka Mijatov“  za dodelu stipendija uspešnim studentima za školsku 2012/2013. godinu. 
Ovaj humanitarni fond stipendira uspešne studente sa teritorije grada Zrenjanina, a dodelu realizuje u saradnji sa Radio Zrenjaninom i Gradskom narodnom bibliotekom „Žarko Zrenjanin“. Novina u okviru ovog konkursnog ciklusa jeste što će pored studenata osnovnih, Fond stipendirati i studente master studija.

Na osnovu toga, pravo učešća na javnom pozivu imaju studenti drugih i viših godina osnovnih studija i master studija državnih univerziteta koji su tokom školovanja ostvarili prosečnu ocenu najmanje 8,5. Jedan od uslova  je da studenti imaju prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina najmanje pet godina. Biće stipendirano 6 studenata, od kojih će dve stipendije biće dodeljene za studente beogradskog, dve za studente novosadskog univerziteta a dve za studente zrenjaninskog faklulteta. Visina mesečne stipendije biće  5. 000 po studentu a godišnje će biti isplaćeno 9 stipendija. Neophodna dokumentacija koju treba podneti su Uverenje o prosečnoj oceni tokom studija i potvrda o prebivalištu. Konkurs će biti otvoren 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva u listu „Zrenjanin“.

Prijave se dostavljaju na adresu Gradske biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Trg slobode 2. Rezultati konkursa će biti objavljeni 15 dana po završetku konkursa u informativnim emisijama Radio Zrenjanina.

Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh