I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dodatne mere zaštite u PerSu radnjama – dežurstva za penzionere

Dežurstva za sugrađane starije od 65 godina

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, u nedelju 22.03. u periodu od 4 do 7h, biće dežurni odabrani PerSu marketi. Spisak svih dežurnih PerSu marketa dostupni su OVDE

U periodu dežurstva kupovina je moguća samo penzionerima uz ček kao sredstvo identifikacije.

PerSu marketi uveli dodatne mere zaštite od Korona virusa

Kompanija PerSu dodatno je pojačala mere zaštite u svojim maloprodajnim objektima, koje se odnose kako na zaposlene, tako i na sve kupce.

U svim PerSu marketima postavlja se zaštitna zavesa, koja u velikoj meri izoluje zaposlenog trgovca na kasi prilikom kucanja robe, a ostavljen je prostor samo za preuzimanje novca. Do sada su zavese postavljene u najugroženijim mestima, odnosno u Kikindi, Novom Sadu i Zrenjaninu, a do nedelje 22.03. u svih 150 PerSu marketa biće ugrađene zavese. Na ovaj način, trgovac je zaštićen sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Pored ovih mera, svi trgovci u PerSu marketima opremljeni su zaštitnim maskama i rukavicama, kao i dezinfekcionim sredstvima. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata, a tu spadaju kvake, pultovi, vrata vitrina, potrošačke korpe i slično.

-Zdravlje naših zaposlenih, ali i naših kupaca nam je na prvom mestu. Naši trgovci sapadaju u kategoriju ljudi koji su u ovoj situaciji najviše na udaru i preduzeli smo sve mere kako bismo ih maksimalno zaštitili. S obzirom na to da su oni konstantno izloženi, mi ovakav vid zaštitne zavese preporučujemo svim trgovinama kao rešenje. Našim trgovcima smo nemerljivo zahvalni na velikom doprinosu u ovoj vanrednoj situaciji, jer svakodnevno rade punim kapacitetom kako nijedan kupac ne bi ostao bez potrebnih namirnica – poručuju iz PerSu marketa.

Menadžment trgovinskog lanca PerSu zahvalio se svim zaposlenima za požrtvovanost koju pružaju na svojim radnim mestima.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh