I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dobro došli u Belo Blato – pozdravlja vas Janko (VIDEO)

Kako se organizatori beloblatske „Kobasicijade“ svake godine trude da unaprede svoju manifestaciju tako su i za ovu godinu pripremili niz što krupnijih što sitnijih detalja.

Jedan lep detalj sačekaće vas već na ulazu u selo, maskota Janko. Simpatični lutak obučen u narodnu nošnju i trsku sa kobasicom u ruci izmamio je osmehe i privukao pažnju već po postavljanju na betonski postament. Na njegovoj izradi radilo je četvoro ljudi, sa prekidima gotovo mesec i po dana u jednoj garaži. – Jeste da je ideja moja, ali zajedno smo smišljali šta bi to moglo da bude postavljeno na ulazu u selo kao dobrodošlica i asocijacija na ovo mesto. Tako je nastao lutak Janko – kaže Miroslav Markuš jedan od kreatora.

Glava mu je od ekspanzionog suda, šešir od lavora, odelo od trske, a u ruci proizvod zbog kojeg u Belo Blate hrle hiljade poestilaca, kobasica ali najvažnija je njegova duša, naš domaćinski trud i gostoprimstvo koje smo ugradili u njega i na ovaj način dočekujemo svakog gosta – zaključio je Markuš, a kako je bilo na premijeri pogledajte u video zapisu.

I Taxi Zrenjanin

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh