I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pomoć Crvenog krsta iz Mužlje bolesnim i nemoćnim meštanima

Vodeći brigu o starim i bolesnim meštanima, članovi Mesnog odbora Crveni krst Mužlja su, uz pomoć i podršku Odbora za socijalna pitanja Saveta Mesne zajednice i Crvenog krsta Zrenjanin, podelili nekoliko paketa namirnica osobama treće dobi.

Predsednik Mesnog odbora ove humanitarne organizacije Karolj Salma istakao je za naš portal da su u okviru humanog  dela uspeli da pomognu onim meštanima koji žive sami ili su veoma bolesni, a od male penzije i nakon plaćanja računa, jedva da im ostane novaca da kupe osnovne namirnice.

-Podelu paketa starim osobama planiramo da nastavimo i u narednim mesecima. Nadamo se da će dobri ljudi velikog srca prepoznati značaj ove akcije i pružiti pomoć u vidu donacija osnovnih namirnica, koje će naši volonteri podeliti onima kojima je pomoć neophodna – izjavio je gospodin Salma.

PerSu marketi

Meštani su se zahvalili dobrim ljudima iz Crvenog krsta na pomoći, koja im je u današnjim teškim vremenima dobrodošla.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Članovi Mesnog odbora Crveni krst Mužlja su i tokom današnjeg dana nastavili da sprovode humanitarne aktivnosti. Oni su u prostorijama Doma penzionera organizovali akciju podele obuće i odeće za socijalno ugrožene sugrađane, decu i starija lica.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh