I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Dobro delo mužljanskih učenika – poklonima obradovali drugare u Jermenovcima

Nakon prošlogodišnje akcije, kada su tadašnji mali maturanti Osnovne škole „Servo Mihalj“ iz Mužlje poklonima obradovali svoje drugare u Neuzini, učenici šestog razreda ove mužljanske prosvetne ustanove su početkom nove školske godine rešili da i oni učine jedno dobro delo.

Zahvaljujući podršci razredne starešine, nastavnika, direktora škole i svojih roditelja, šestaci su darove u vidu knjiga, lektira, školskih pribora i božićnih čestitki s mnogo ljubavi upakovali u praznične poklone i predali ih đacima nižih razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Jermenovcima.

PerSu marketi

Najmlađi meštani ovog naseljenog mesta su, u znak zahvalnosti, svojim starijim drugarima iz Mužlje odrecitovali nekoliko prigodnih pesmica i obradovali ih Mikulaš-poklonima.

Naseljeno mesto Jermenovci, koje je od grada Zrenjanina udaljeno blizu 70 kilometara, nalazi se na teritoriji opštine Plandište. Prema popisu iz 2011. godine, u Jermenovcima živi 905 stanovnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh