I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Petkom posle posla

Da li ste razmišljali zašto stranci, pa i Beograđani, Novosađani imaju za nijansu vedriji duh od nas? Zato što imaju plaćeniji posao, bolji automobil, deblji novčanik? Možda neki i imaju, ali nije cela poenta u skupljem i sjajnijem! Ništa mi nismo lošiji od njih, ni manjeg kapaciteta – naprotiv! Ako se potrudimo, bićemo i bolji od njih! Činjenica je da se oni međusobno više druže i da sav stres nakupljen tokom dana, radne nedelje „recikliraju“ kroz druženje i dobru zabavu.

E, tu smo mi, Zrenjaninci, izgubili kondiciju, uljuljkali se onako banatski, pa čim dođe petak popodne a mi pravac kući sa mišlju : „dobro je, prođe još jedna nedelja…“ ili „sreća pa ih (kolege i šefa) neću videti čak do ponedeljka!“… Ne valja to..

Istina je, svi smo mi na radnim mestima predodređeni jedni drugima, ali u toj kancelarijskoj, terenskoj atmosferi, onoj u halama, lokalima, gde god -neke od njih ni nakon 10 godina zajedničkog rada ne upoznamo. Žalosno, zar ne? Zato je tim pozitivnih i uspešnih Zrenjaninaca rešio da nas „razdrma“ jednom posebnom vrstom druženja! Čitajte ova krupna slova : sprema nam se AFTER WORK PARTY, kako bi rekli oni vedri sa početka priče, a u Zrenjaninu će to biti PETKOM POSLE POSLA! I to u gradskoj pivnici, na mestu gde se najbolje oseća jedinstven duh i tradicija Zrenjanina. Dakle, olabavite te kravate, popravite frizure, kolege pod ruku i odmah posle posla – pravac gradska pivnica!Da li može i šef da pođe? Ne da može, nego mora! Konačno i njega da upoznate u drugoj, opuštenoj atmosferi.
A u pivnici će vas već od 15h čekati barena butkica, krompir pod sačem sa rebrima i kiselim kupusom, bavarske kobasice, knedle sa šljivama…zvuci tamburice…iznenadićete se kada posle puno vremena budete videli prijatelja, prijateljicu iz druge firme koji su takođe željni druženja. I eto dobre prilike da razmenite poslovno iskustvo u prijatnoj atmosferi, da porazgovarate o svakodnevnici, porodici, da probate deo bogate i pažljivo osmišljene trpeze, popijete čašu dobrog vina ili kriglu piva. I još nešto – nemojte da brinete, vratićete se kući u dogledno vreme, do 20h!

I Taxi Zrenjanin

Sada znate recept kako da vam vikend počne dobrim raspoloženjem, samo je potrebno da počnete sa primenom! Vidimo se!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh