I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Petkom posle posla

Da li ste razmišljali zašto stranci, pa i Beograđani, Novosađani imaju za nijansu vedriji duh od nas? Zato što imaju plaćeniji posao, bolji automobil, deblji novčanik? Možda neki i imaju, ali nije cela poenta u skupljem i sjajnijem! Ništa mi nismo lošiji od njih, ni manjeg kapaciteta – naprotiv! Ako se potrudimo, bićemo i bolji od njih! Činjenica je da se oni međusobno više druže i da sav stres nakupljen tokom dana, radne nedelje „recikliraju“ kroz druženje i dobru zabavu.

E, tu smo mi, Zrenjaninci, izgubili kondiciju, uljuljkali se onako banatski, pa čim dođe petak popodne a mi pravac kući sa mišlju : „dobro je, prođe još jedna nedelja…“ ili „sreća pa ih (kolege i šefa) neću videti čak do ponedeljka!“… Ne valja to..

Istina je, svi smo mi na radnim mestima predodređeni jedni drugima, ali u toj kancelarijskoj, terenskoj atmosferi, onoj u halama, lokalima, gde god -neke od njih ni nakon 10 godina zajedničkog rada ne upoznamo. Žalosno, zar ne? Zato je tim pozitivnih i uspešnih Zrenjaninaca rešio da nas „razdrma“ jednom posebnom vrstom druženja! Čitajte ova krupna slova : sprema nam se AFTER WORK PARTY, kako bi rekli oni vedri sa početka priče, a u Zrenjaninu će to biti PETKOM POSLE POSLA! I to u gradskoj pivnici, na mestu gde se najbolje oseća jedinstven duh i tradicija Zrenjanina. Dakle, olabavite te kravate, popravite frizure, kolege pod ruku i odmah posle posla – pravac gradska pivnica!Da li može i šef da pođe? Ne da može, nego mora! Konačno i njega da upoznate u drugoj, opuštenoj atmosferi.
A u pivnici će vas već od 15h čekati barena butkica, krompir pod sačem sa rebrima i kiselim kupusom, bavarske kobasice, knedle sa šljivama…zvuci tamburice…iznenadićete se kada posle puno vremena budete videli prijatelja, prijateljicu iz druge firme koji su takođe željni druženja. I eto dobre prilike da razmenite poslovno iskustvo u prijatnoj atmosferi, da porazgovarate o svakodnevnici, porodici, da probate deo bogate i pažljivo osmišljene trpeze, popijete čašu dobrog vina ili kriglu piva. I još nešto – nemojte da brinete, vratićete se kući u dogledno vreme, do 20h!

Fordomanija

Sada znate recept kako da vam vikend počne dobrim raspoloženjem, samo je potrebno da počnete sa primenom! Vidimo se!

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh