I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dobijena sanitarna saglasnost za korišćenje fabrike vode

Grad Zrenjanin i Gruppo Zilio, investitor izgradnje postrojenja za prečišćavanje pitke vode saopštili su danas da je nakon ispunjenja svih uslova koje propisi zahtevaju, dobijena sanitarna saglasnost za korišćenje fabrike.

U saopštenju se navodi da su u toku su završna ispitivanja i podešavanja rada opreme i uređaja, te da je završeno utvrđivanje liste opreme koja se mora zameniti usled neplaniranog stajanja sa radom.

– Probni rad je, po planu i odobrenom roku, trebalo da traje do kraja juna ove godine. U ovom trenutku, prema planovima investitora, probni rad biće definitivno okončan malo ranije, u prvoj polovini juna meseca 2019.godine, do kada se očekuje i dobijanje upotrebne dozvole za rad. U koordinaciji sa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i Gradom Zrenjaninom, investitor ulaže maksimalan napor da se, istovremeno sa puštanjem Fabrike u rad, voda u Zrenjaninu i zvanično proglasi pitkom. Takođe, investitor saopštava da će i JKP ViK otpočeti sa redovnim ispiranjem gradske vodovodne mreže tokom kojeg može doći do kraćeg zamućenja i poremećaja kvaliteta vode i pada pritiska u mreži, a o čemu će javnost biti obaveštena od strane tog komunalnog preduzeća, saopštili su Grad Zrenjanin i investitor Gruppo Zilio.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh