I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci i njihovi gosti u velikom broju u odličnom raspoloženju iščekuju Novu godinu (VIDEO)

U poslednjih nekoliko godina sve popularnije dešavanje 31. decembra su dnevni dočeci Nove godine.

I ove godine u nekoliko gradskih lokala, ponuđeni su različiti sadržaji za dnevne varijante. Programi su kod pojedinih počeli još u prepodnevnim časovima, a završetak ako ga uopšte i bude verovatno će biti u jutarnjim časovima.

U lokalu „Biblioteka“ su se odlučili za živu muziku, uz nastup popularnog  pevača Borisa Bore Petrovića, koji je počeo još u 10 časova ujutru. Svi prisutni gosti su izrazili pozitivan utisak ovakvom vrstom događaja. Kako i sami kažu odlučuju se za ovaj lokal, jer su prethodnih godina posećivali i nikad ne izostaje dobar provod. Sa druge strane dobar deo njih uživa u interpretaciji pomenutog pevača, i u atmosferi koju napravi, pa je i to bio jedan od ključnih razloga zbog koji su se odlučili za dnevni doček. Ulaz je bio slobodan, a cene pića standardne.

Fordomanija

U neposrednoj blizini pomenutog lokala, još jedna varijanta dnevnog dočeka, u lokalu „Kafemat“. Ambijent i osvetljenje su upriličeni da asociraju na večernji izlazak. Za muzički izbor zaduženi su bili dj Lucky i dj Waking George. Atmosfera i raspoloženje na visokom nivou, kao i gosti koji su zadovoljni izborom muzike. Akcenat je bio stavljen na domaću muziku, koja je bila  raznolika i popularna. Ulaz je bio slobodan, iako su bile potrebne rezervacije za sedenje. Cene pića su bile standardne, a ujedno su u ponudi bili i promotivni paketi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jednako veselo i bučno bilo je i u Caffeu „Vremeplov“ i „Mistique“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh