I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Đaci prvaci u Mužlji i Belom Blatu seli u školske klupe (FOTO)

U obe zgrade Osnovne škole „Servo Mihalj“ u Mužlji danas je organizovan svečani doček đaka prvaka. Mališani su, držeći ruke njihovih roditelja, nestrpljivo i malo uplašeno stajali na hodniku škole i čekali trenutak, kada će zajedno sa učiteljicama i novim drugarima krenuti ka učionicama znanja i radosti.

Buduće prvake su pesmom i recitacijom dočekali učenici drugih razreda, nakon čega je Atila Molnar, direktor Osnovne škole, učenicima poželeo dobrodošlicu, mnogo uspeha, petica, radosnih i nezaboravnih trenutaka.

I Taxi Zrenjanin

-Ove godine u školske klupe će sesti 52 đaka prvaka, od kojih će 36 nastavu pohađati na srpskom, a 16 na mađarskom jeziku. Ovim putem bih se zahvalio Nacionalnom savetu Mađara i gradu Zrenjaninu, što su poklon torbama i školskim priborima olakšali početak nove školske godine kako učenicima, tako i njihovim roditeljima – rekao je Molnar.

Dok su se učenici drugih, trećih i četvrtih razreda srdačno pozdravljali sa drugarima iz razreda, đaci prvaci su u pratnji učiteljica, ušli u prostorije još uvek nepoznatog i novog sveta – u klupe njihovog drugog doma.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

TRADICIONALAN DOČEK ĐAKA PRVAKA I U BELOM BLATU

U Osnovnoj školi „Bratstvo jedinstvo“ u Belom Blatu, održan je tradicionalni doček za 12 đaka prvaka.

Na svečanom prijemu novih učenika okupio se veliki broj roditelja, baka i deka, koji su došli kao podrška na školskom putu njihovih najmilijih. Lepom priredbom, predstavljanjem učiteljica i uručivanjem poklon paketa, prvaci su započeli  jedno lepo putovanje.

Pored njih, prisutni su dobrodošlicu poželeli i mališanima vrtića.

Pišu: Tivadar Borbelj i M.N.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh