I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Đaci iz „Zmaja“ najbolji u istoriji i španskom jeziku, a nastavnici bolji u fudbalu

Nekoliko učenika OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Zrenjanina zabeležilo je izuzetno zapažene rezultate na nekoliko takmičenja republičkog ranga.

Ana Marija Šimon učenica 8. razreda proteklog vikenda dva puta je nagrađena u jednom danu. Ona je na Republičkom takmičenju iz španskog jezika održanom u Beogradu osvojila prvo mesto, a potom je na takmičenju iz istorije, istog ranga osvojila 3. mesto. Nju uskoro očekuje i učešće na republičkom takmičenju iz biologije.

Petar Milinov, učenik 8. razreda, osvojio je 1. mesto na Republičkom takmičenju „Robo-INT INVENT“ u sklopu Tehničkog i informatičkog obrazovanja, održanog u Svilajncu.

PerSu marketi

Da nije sve u pobedi, već i  u želji za pobedom, pokazao je i učenik 6.razreda, Uroš Milinović. On je na ranije održanom republičkom takmičenju iz fizike u Šapcu osvojio 4. mesto i pohvalu, ali je obećao da će se  sledeće godine boriti za prvo mesto.

Na putu do uspeha učenike su stručno podržavali i odlučno vodili njihovi nastavnici Svetlana Krstanić nastavnica španskog jezika, Sonja Dunai nastavnica istorije, Divna Savić Filipović nastavnica biologije, Miloš Soro nastavnik tehničkog i informatičkog obrazovanja i Daniel Parađenović nastavnik fizike.

– Biti prvi na republičkom takmičenju izgleda nemoguće dok se ne završi. Da ništa nije nemoguće za onoga koji ima volju da pokuša dokazali su ovog vikenda upravo ovi učenici i njihovi nastavnici – izjavila je za naš portal Verica Radovanov – pedagog škole.

Đaci i nastavnici tradicionalno odmerili veštinu u fudbalu

Na kraju ovog priloga zabeležili smo i tradicionalnu fudbalsku utakmicu između učenika osmih razreda i nastavnika. Ovog puta nastavnicima se pridružio i direktor škole Saša Bosić.

Utakmica je bila neizvesna do samog kraja kad su nastavnici postigli pobednički gol. Krajnji rezultat je bio 3:2 za nastavnike. Utakmica je prošla bez ikakvih problema i nadamo se da će tako biti i sledeće godine – doznajemo od  Anje Đurić, novinara “E~pres Zmaj”.

foto: Vukota Luković

 

 

  • Divider

  • Divider
  • ocna ordinacija
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh