I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

DJ spektakl zapalio Zrenjanince

Zrenjaninski „Soundlovers“ po četvrti put je opravdao epitet jednog od najboljih vojvođanskih festivala elektronske muzike. Dvodnevna fešta je minulog vikenda, na prostoru stare pijace, okupila oko 5.000 posetilaca,a procenjuje se da je njih blizu hiljadu u Zrenjanin došlo iz drugih mesta.

Prve večeri, u petak, nastupio je dugo iščekivani disk džokej i producent Džunior Jack, jedan od najpoznatijih muzičara koji je ikada posetio najveći banatski grad. On je na festival došao u pratnji lepše polovine – pevačice Katarine Ostojić koja je sa strane posmatrala njegov nastup.

Nakon uvoda, za koji se pobrinuo DJ Peppe, muzika se utišala i usledio je višeminutni vatromet koji je publiku ostavio bez daha. Kada su boje na nebu utihnule, na binu, najveću do sada na „Soundlovers“, popeo se čuveni gost iz inostranstva – Džunior Džek, koji je u društvu Kid Creeme puna dva sata diktirao ritam na staroj pijaci. Ispraćeni burnim aplauzom pult su predali autoru himne festivala „Celebrate summertime“ DJ Conte-u. Uz kolegu DJ Groover i neizbežan vokal Ane Perišić uživo je izvedena festivalska himna, posle čega je DJ Conte publiku zadržao do svitanja. Sve vreme publiku su dodatno animirale atraktivne igračice koje su na glavnom stejdžu vrtele kukovima i vatrenim kuglama u ritmu muzike.

Fordomanija

Drugo veče, ništa manje atraktivno u odnosu na prethodno, bilo je rezervirano za ženske izvođače, pa su o dobrom raspoloženju publike brinule Loco Baby, Kay Dee i Lea Dobričić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Prezadovoljni smo reakcijama publike. Dokazali smo da festival možemo organizovati i na većem prostoru od kluba „Garden“, gde je ranijih godina održavan „Soundlovers“. Međutim, ne planiramo na tome da se zaustavimo, već da festival preselimo na izletište Motel „Šumice“ – izjavio je za „Dnevnik“ producent festivala Milan Slavić, jedan od članova mlade ekipe koja stoji iza ovog hepeninga.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh