I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Digitalni marketing 101 – predavanje u Startit Centru Zrenjanin

Ukoliko želite da naučite više o digitalnom marketingu i značenju najčešće korišćenih marketinških termina, ovo je super prilika da naučite više.  Predavanje će se održati u Startit Centru Zrenjanin, ovog četvrtka, 11. oktobra sa početkom u 18h, a predavač će biti Milan Milićev.

O predavanju

Na ovom predavanju će se pričati o digitalnm marketingu koji je poznat i kao online marketing, predstavlja krovni pojam za sve marketinške i angažovane aktivnosti koje se vrše putem onlajn medijskih kanala.

Uloga digitalnog marketinga je da vam pomogne da vas klijenti lako pronađu, da budete primećeni i da posetioce pretvorite u kupce.

PerSu marketi

Svet digitalnog marketinga ume da bude konfuzan zbog čudnih termina za pojmove i strategije, ali kada se jednom nauči ‚‚jezik” kojim marketari govore, mogu da se unaprede marketinške aktivnosti i ostvare bolji rezultati. Tokom predavanja predavač će proći kroz neke od najčešćih marketinških termina i kroz primere bliže objasniti njihovo značenje.

Predavanje je namenjeno svima koji se već bave marketingom, imaju svoj manji biznis, rade preko interneta ili žele da nauče više.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Predavač

Milan Milićev se više od 10 godina bavi poslovanjem putem interneta i pomaže firmama da zauzmu svoje zapaženo mesto u online prostoru. Trenutno radi u firmi Progressive Media kao Lead Web Designer.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin koji se nalazi na Trgu slobode 7, na prvom spratu (zgrada Pozorišta), 11. oktobra u 18 časova.
Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh