I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Razgovor o digitalnoj transformaciji u malim i srednjim preduzećima

U Startit Centru Zrenjanin će se u četvrtak, 6. decembra sa početkom u 18h održati besplatna prezentacija i diskusija na temu prednosti i mana dolazeće digitalne transformacije poslovanja za mala i srednja preduzeća, takođe će se pričati o mogućim rešenjima, kao i predlozima toga kako se najbolje pripremiti za ovu promenu.

O predavanju

Događaj će biti organizovan u 4 grada u Srbiji, a jedan od njih je i Zrenjanin. Na ovom događaju okupljenima će biti prezentovane prednosti i mane dolazeće digitalne transformacije poslovanja, moguća rešenja, kao i predlozi toga kako se najbolje pripremiti za ovu promenu.

Kome je predavanje namenjeno?

Ovo predavanje je namenjenim vlasnicima i rukovodiocima malih i srednjih preduzeća.

PerSu marketi

Predavači

  • Vladimir Trkulja je suosnivač Startita i ekspert Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije. Vladimir će nam objasniti šta je zapravo digitalna transformacija u kontekstu MSP-a, predstaviti izabrane primere sa lokalnog i globalnog tržišta i pružiti smernice za to kako se upustiti u taj proces.
  • predstavnik banke Societe Generale predstaviće njihov projekat i konkurs Generator u kome će tri preduzeća dobiti konsultantsku podršku, implementaciju jednog projekta digitalne transformacije (vrednost do 5000€) i marketinšku podršku.
  • Pored toga, biće predstavljen proizvod PIM, IT firme Quantox, pomoću kog se mogu lako i brzo, bez programiranja, napraviti sajtovi i onlajn prodavnice.
  • Voditelj programa će biti Đorđe Grujić – CEO agencije za digitalni marketing Progressive media, osnivač portala ilovezrenjanin.com i po struci PR.

Na kraju će biti organizovana diskusija između govornika i publike na sve teme vezane za digitalnu transformaciju. Razgovor će biti fokusiran na to koji su najbolji i najpovoljniji prvi koraci za transformaciju malih i srednjih preduzeća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijava

Prisustvo na događajima je besplatno, i možete se prijaviti popunjavanjem ove forme.

Gde se nalazi Startit Centar?

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Startit Centar Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh