I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Devojčica sve rođendanske poklone donirala Dečijem selu (VIDEO)

Devojčica Matea Balani proslavila je svoj deveti rođendan u okviru manifestacije „Kutak za dečiji trenutak“ koja je u nedelju održana u dvorištu Kaštela Ečka. Sve poklone koje su joj drugari doneli međutim, ona je dalje poklonila mališanima iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, kojima je manifestacija bila i posvećena.

Iako je raspust počeo, iako je u nedelju temperatura bila dosta iznad trideset stepeni, ništa od toga nije sprečilo desetine osnovaca iz zrenjaninskih i škola iz okolnih sela, da se okupe i plešu, igraju se i druže sa mališanima iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Zanimljive kreativne i edukativne radionice poput Prve pomoći, plesa i radionice za pravljenje medenjaka, ili pecanja i sviranja na cimbalu, bile su samo deo programa ovog dečijeg kutka. Ipak, jedan gest na manifestaciji se posebno izdvojio.

PerSu marketi

Naime devojčica Matea koja je slavila svoj deveti rođendan, donirala je sve poklone gostima iz Dečjeg sela i to nije bio prvi put da na taj način proslavlja rođendan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Matea Balani (9)

Poklone za goste doneli su i neki učesnici, a svi zajedno sjajno su se proveli. Pesnici Mirko Stikić, Budimir Frkan, Đorđe Sekulić i Valentina Vulić za sve učesnike, goste kao i za slavljenicu Mateu, tokom manifestacije recitovali su svoje najbolje stihove.

Ideja organizatora bila je da deca kroz zabavu i ovakva druženja stiču nova prijateljstva, da se emocionalno razvijaju, ali i da nauče da skoro sve stvari i situacije uvek mogu sagledati i doživeti i na drugačiji i humaniji način.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh